推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] +步之內,豈冇芳草。。

+步之內,豈冇芳草。。

老友榮休..每人夾3舊水同佢喺咀咀farewell,

先係美城酒樓食飯,跟手就上八樓K塲(X源),

入到房相熟媽咪己经喝住d囡唔准入尼,

点知我地见到出便人山人海,波濤洶湧,

全部係卜ト脆,叫我形容就好似學校放學一樣,

有人話,入尼啦...点知全部衝晒入尼...大獲la...

直情係猛虎入羊群,非常混亂,冇辨法之下,

祗可以請班"小天使"全部出去,一組一組入來...

要出街食飯。。遲d再寫。。。

是晚老中青都有...最細男果个得19歲...d靚妹見到...

梗係嗒晒糖啦,不知幾痴身...我地d老鬼梗係乘機博亂啦。。

其中有條友仔,佢同老婆就住係咀咀,梗係唔敢揾囡啦..

个mami係敢質d囡比佢..佢係敢令头,点知...最後....

帶咗个好鬼靚一咪65既重慶妹入尼,佢梗係要啦...我就大令樂la..

成晚吸住條囡..櫬条友仔入廁所,我飛樸過去抽水啦。。

得意忘形之下佢出咗尼我都唔知,点知..佢走埋尼用我講..

条囡叫我上房...你啱...唔該幫幫手,嘩..甘有嫖運。。

那林拖佢過mami个竇啦(唔洗房租)...

服務全部自動波。。最好係mami講果句...

唔吹唔好比$...

11点半走..12点半就返到屋企。。咀咀確係方便

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-4-15 08:36 PM 發表
咀咀的情況,你地在任何時候去都是放學時間的喇!
而家係街見唔到放學時間架喇。。以前就係!

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-4-16 07:50 AM 發表

How about Sunday night ?!
誰怕誰?烏龜怕鐵鎚!!

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-4-16 08:23 PM 發表

Monday night ah....
問查仔喇?我冇問題。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-4-20 11:06 AM 發表
I had a good girl with good service in ST tonight. But I cannot upload the photos.h:" />
又good girl with good service,又有得影相(我第一个睇)。。,

你有運囉。。哈哈。。比你X家食尾糊,一鋪番身。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-4-21 12:19 AM 發表
The photos in my HTC still cannot upload.
今晚我上去玩。。都見到你最愛

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。