推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

公公正式出宮

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-10-23 09:26 AM 發表
當日晚飯大家都談了些經濟

KMY覺得年前的金融風暴蒸發的財富太多 ,怎樣QE1、2、3都是無濟於事,歐洲問題現在是胃出血吃止痛藥,班懶惰蟲冇阿公錢用便上街搞事,總有一天德國佬累了,拖垮了 , ...
老鬼在鱷魚潭打滾几拾年...今次係"千年道行一朝喪".. 所有option做put都输...

和黃由85收貨收到70..做60都有廿几厘...内銀做到40厘..

個條買金美花园比二奶既傻佬...年頭賺20球而家要倒輸!!!

沙士...雷曼爆煲"我地"未驚過...今鋪..係柯達细佬"柯突"!!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-10-24 08:22 AM 發表

柴爺,未完場仍未算輸;

班鱷今日又吹歐盟搞得掂歐債,哈哈 .... 搞得掂,我切

政治係永遠搞唔掂經濟的,如果得,國民党唔使去台灣啦

托起 ... 空軍就黎 ... 哈哈 ...  
睇吓点...學人講我地係玩cycle..做吓呀Q先啦!!!!

風月版講番救國啦...

上星期跟清湯去個生日會...五星大場竟然叫三條囡..都坐唔到尾...

兩個比咗一人一舊...有一个就pang走..飯堂是天堂呀!!!

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-10-24 07:34 PM 發表

點解?唔明 ...   
捧mami場坐第一條囡.......15分钟,有十分鐘望住個电話....mami話幫我換..唔洗比$!!!

第二個坐左半粒钟話九點家姊從廣州過來找她..要早走..收一舊...

第三個坐抵無耐有人話鐘意..點知佢話唔方便..mami話佢唔早響..吊條囡..又話叫唔好比$..我係門口比咗一舊水佢!!!!

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-10-24 09:05 PM 發表
係咪星期五六呀, 咁好多女一個星期都係搏兩三晚
如果唔係去街, 諗下計走另一台都係正常既.
係星期四晚..如果飯堂X屎. .去呢間"東莞佬揸直升機場"就仲卜街啦!!!

相關搜索目錄: 直升機

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-26 07:00 PM 發表
吊九你, 尋晚去左睇阿二.. 同佢食完飯...
我就準備返香港...
佢就話同幾葛朋友去阿馬遜玩下...
我本來都無所謂...
點知送左佢過去, 都未入去, 只系門,
有條友仔(應該系香港人, 重隊左野既款), 走埋黎, 一野就 ...
如果有个神州阿二...這種事就常有發生...但我通常唔會参加....

三唔識七佢地大六一家親...我唔去睇唔到..當无事....

有几次朋友二奶話有朋友尼探佢..話叫埋一齊玩...我地話..女可以來..男不歡迎!!!

引用:
原帖由 Retav 於 2011-10-26 07:53 PM 發表

我其實亦無所謂佢去玩下... 唔好 cross the line 就ok... 但系條友見我系度都甘能樣... 真系彿都有火...
師兄...我地唔係度...cross the line就實有啦...睇唔到...咪當無囉...

識得一個陝西漢中...千依百順...獵男高手!!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-10-30 06:31 PM 發表
你係唔係佢集郵名單之中??!!。。。
千金易得..一票難求!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。