推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 珠海、中山夜遊小指南

引用:
原帖由 澳門客 於 2009-6-22 10:21 PM 發表
仁兄所指應該是三鄉龍溫泉,去過一次無乜特別,囡也不算太靚,台灣人較喜歡,有珠海去打的約五十元左右,在三鄉雅居樂附近
龍溫泉大把野玩...拖男帶女去玩就係一個普通溫泉...

几条麻甩佬去到,講要單人房,佢地就會問你要唔要女dup骨....

会帶你上樓...几十條女比你揀(有制服),一房一浴,浴內有一大池,

條女会陪你浸溫泉....之後,dup骨,搞野,什麼BJ,BM有齊....

好玩過齋SN...

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 laohongfai 於 2009-7-12 09:09 AM 發表

小弟通常都係去開拱北sn,現在想去龍溫泉,從拱北搭咩車最化算呢,thx
我剩喺識坐的士....從雅居樂打的20蚊,几分鈡就到!!!

引用:
原帖由 1001night 於 2009-9-1 05:23 PM 發表

C hing,

我昨天想去龍沩泉見識下,去三鄉車費$80,可惜到了三鄉問了三位的士司機都話未聽過,

他們說衹有中山沩泉同泉眼沩泉二間!( 這些有無女陪呢? )

可有 C Hing 指點迷津點去同地址!
三鄉去我就唔知...我次次都係雅居樂坐車,拾分鈡就到,

都係同司機話去龍溫泉...第2間我就唔識la....不過,大六冇黃業,點賺$呀!!

引用:
原帖由 1001night 於 2009-9-2 07:33 AM 發表

坐的士嗎?請問房費及女小費多少呢?
係坐的士..20蚊車費...全包3xx...有陪浴,ML,BJ,BM等等...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。