推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] 常平長安遊之三晚七Q半

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-21 03:17 AM 發表
星期五下午四點開完會回到海蝦。見還有兩個多鐘頭空閒,就打電話去按摩部叫了個推油。有第三個鐘免費卷。

$128推油三個鐘。當是回氣大補劑又好,攝期hea時間也好!

來了一個大波的中女。我只穿了底褲,佢仲要除 ...
N年前同肥佬去半島水療..佢叫個中医...來个30才中女...見係中医都幾似樣...

點知出尼佢話起左個机...嘩..o甘都制...佢話,橫豎都要比小费..o甘就.....

相關搜索目錄: 水療

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-11-21 07:33 PM 發表

呢個佢都岩食   
好似個中医..不過肥二个碼.....

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-11-21 08:14 PM 發表

咁樣 ?   
講真...呢个唔錯喎....

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-11-24 09:06 AM 發表

柴爺
唉...實在無心插柳...見7公成晚做大耳窿..我就有樣學樣啦....

原來條女既車輪功力已達化境..問佢識唱鳳救凰嗎?

佢答..此曲只應天上有... o甘之后佢又有補品食..

我就無左七舊..另加两个毛公仔...

引用:
原帖由 markLee 於 2011-11-24 07:06 PM 發表

以後係島10點幾後先執死雞既話,車輪時要特別小心,要先聞下有無腥味 !! 哈哈 !!

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-24 11:53 PM 發表

安全起见在荒岛都系吴好同女女车轮啦。。
七公話你少見多怪,幾多囡囡下晝free-lance..爆完又爆六點就返到荒岛喇...

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-25 01:13 AM 發表

随时系天饿湖附近慢慢行都会有GT捉你既。。。
雅濤入面有三檔...天饿湖對面民居有二檔...全部收250..囡多..扑扑趣...

服務一定有保証(包換)..質數除時好過飯堂...不過..多數快餐了事...

什麼唱K,劈酒.揀女前就天下無敵..扑完就講都无力...

想過夜就閒日夜晚11,12點幫櫬....

嘉美果邊..何師傅仲有150供應..但就梗係一分錢一分貨啦...

而家大倉貨源充足,幼齒充斥..個個都講自己有男朋友...

做雞客串而巳...個別下畫做兩个客..執三舊..就拜拜...

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-11-27 11:52 PM 發表

你條肥仔撩是鬥非 唐唐由龍變豬我唔知,我很sure你就快變豬啦 ...   
呢隻是大箭豬...好多囡比佢拮到殘晒...

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-28 12:35 AM 發表

如果我真的是"老公豬",我一定不會做份假遺囑!

$21億絕對夠我玩了!
7哥..當你有$21億..你既思想同而家既7公係兩個人啦....

份遺囑就算係真..全香港人話係假..法官点判.......

引用:
原帖由 7-siu 於 2011-11-28 03:15 AM 發表

我都話我根本就不會拿那份遺囑出來。因為$21億以經夠我玩一,兩世了!
我意思係你有$21億果時就唔係o甘諗野啦...21億夠買幾多隻飛機同遊艇呀?

相關搜索目錄: 遊艇

引用:
原帖由 AINY 於 2011-11-29 12:14 AM 發表

哈哈。。亿亿富豪无我地玩得甘放甘开心。。
梗係.. 尋晚4條儍佬係樂園路食完海鲜...飽暖思淫慾...

由春天哥帶路直撲沙灣..盡興而回..食海鮮,唱歌,飲酒,每人260..

3個仲有快餐食...彤叔邊有我地o甘開心呀....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。