推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

向師傅 七少 AINY DRM 公公 GLUCERNA 敬禮

引用:
原帖由 tai0lok 於 2012-1-3 09:05 PM 發表

而家覺今事而昨非,就一定會有這個結論。但人在沉時,好抵死,身邊老友都在提醒,但就對真實抗拒,自我尋夢。我能死而後生,已算萬幸,不敢再想。而家隔一兩個月都會去下出火,但就純粹是洩個隻,亳無感覺。有人 ...
而家隔一兩個月都會去下出火
================================

你都好慳喎...o甘我地个啲一日四次郎..一支花,點算呀??

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 Oldman 於 2012-1-6 03:35 AM 發表
"""張德蘭原藝名張圓圓,好細個就係荔園賣唱
KMY 當時有去捧佢場 ""

入荔園睇表演好貴, 多數係海灘游吓水同撑吓艇仔!
75年我係美孚住...朝朝早買份信報,就係美孚碼頭搭船返中環...記得果時已經無人游水(太污穢)..

撑艇仔就係情侶既不二之選...夜晚就去沙灘昅人塙野...

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-1-6 07:48 AM 發表

果時住美孚好巴閉,好多明星都係住美孚,我都頗鐘意,特別係海邊  
唔算好巴閉,我住第二座,就在海边..當年哄動一時既海上學府大火...

我就係係屋企窗口睇住佢沉沒.....

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-1-6 09:44 AM 發表

我住過吉利徑,夜晚睇呈祥道個景好靚

當年美孚真係度度都係浪漫拍拖溝女聖地 仲有間影都放西片   
我記得有間永安百貨..你几時係度住呀?

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-1-6 09:33 PM 發表

我在七十年代末期住過,永安好像現在還在 ....

我記得有百老匯街、吉利徑和蘭秀道

但美孚現在己淪為新移民屋村  
永安搬咗好耐..而家做咗酒樓.....

七十年代末期,我已經搬离美孚...

美孚有2佰几座....乜人都有...最好係交通方便.....

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-1-6 10:16 PM 發表

當年和第一個女朋友在影都看 Tootsie,當時能錫錫面心已經跳了出來  

拖拖手已經滿足快樂了一天

現在真的不像話   
你真的不像話...果時拍拖入戲院边有人睇戲架..

果時我揸架Morris..晚晚呈長道...金山公园..捻番都過癮呀...

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-1-6 10:35 PM 發表

呵呵 ... 你入油麻地戲院梗唔係睇戲    
果時有套戲叫"淫賤無粒lin"...你估係乜戲?

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-1-6 10:37 PM 發表

當時屋企D車手波無冷氣 ,我開 Starlet 已經當係寶  
當時未有Auto...后尾轉部BMW2002真係當係寶.....

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-1-7 12:17 AM 發表

睇怕係教育片   
淫賤武則天(台灣片)...

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-1-10 07:14 AM 發表

撈唔掂就要改少少名,正如肥七 = 七少   
錯就要認,打就要企定..

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-1-10 09:37 AM 發表

如果我錯因為跟你而錯所以都是你的錯我是沒有錯  
又講佛偈!!!!!!!

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-1-10 07:32 PM 發表

佛偈是要曉以大義的   
曉以大義是對囡囡說的...

引用:
原帖由 jetspermman 於 2012-1-11 09:09 AM 發表
哼... 慘了.... 過完年我睇怕經常要跟某人衝關......
我掹衫尾...衝關預埋我......

引用:
原帖由 AINY 於 2012-1-13 09:13 AM 發表

飞巴咋吾系光猪呀。。。
飛巴夠玩啦...抽水有手感...光豬太淫賤...唔arm我...

引用:
原帖由 AINY 於 2012-1-13 06:40 PM 發表

吴系吟贱先arm师兄吗。。。。。
..年紀大..唔敢玩太淫賤..有事就大令樂...真空抽水我最啱..

引用:
原帖由 AINY 於 2012-1-13 07:14 PM 發表

甘啊FF果处就最arm师兄啦。。。
仲話arm我..上次攞咗客房都要漏夜冲關返香港...

FF話對唔住..下次送間客房比我陪罪..我都唔刮佢....

引用:
原帖由 AINY 於 2012-1-14 03:43 AM 發表

吓。。无女定系麦呢。。。。。?
258揀唔落手..無謂難為細佬啦...揀咗個A牌,又靚又高..

點知坐坐吓佢話今晚晤方便..吊柒佢啦,唔收$走鳩咗...

叫FF,等咗半個钟先入尼,又話同我跟..又等半個钟...

跟住話揾唔到條飛機囡,帶條豬扒比我梗啃...彈...

話以經無哂囡,...谷能气,放低張288房卡比佢...番香港......

引用:
原帖由 denny2000 於 2012-1-14 07:20 PM 發表

更系你抽水抽得太励害,人家怕左你啊。。哈哈。。

说笑,人地又靓又高,中系258,梗系有d可疑,可能包工头回来,要早走啊。。
A牌係Model...258就唔係A牌啦....

引用:
原帖由 KMY89 於 2012-1-15 08:22 AM 發表

哦,果度都有飛機啦?  
果晚肥佬仲經典...九點钟就一个人上房睇電視...

引用:
原帖由 7-siu 於 2012-1-16 01:24 AM 發表

Stanley 哥,實在是你的抽水機馬力開得太大!囡囡怕被你抽干水。靚囡不怕無台坐。反正都是收那麼多錢。坐第二個客吧!
7哥..唔係嘛...在這些光豬場出入的囡囡,還怕比人抽水...你太看小她們了...

而且這个A牌是高秀平呀...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。