推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 純分享, 抒發感情......

引用:
原帖由 Salute 於 2011-3-25 05:08 AM 發表
對唔住,在下才淺,唔明你嘅意思想講乜。
太陽底下無新事....我想師傅意思係叫人..唔好係歡場入面"發夢"啫 !!!!

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-25 06:42 AM 發表

难得遇到有FEEL的就应该带拒走嘛。。。那就可以看清女女是不是也真的喜欢你。。在床上假的装不出真的来。。
我就相信那里都会遇到好女女的。。。看缘分 ...
AINY大哥...你唔使遇到有FEEL啦...你有邊次唔帶女走??

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-27 02:18 AM 發表

有FEEL好玩好多。。最起码要女女吾讨厌你丫。。。
有毛主席頂住...囡囡何只吾讨厌你..簡直要愛死你啦....

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-27 03:52 AM 發表

柴哥,呢牌風聲緊,D居委同我地工廠 Admin 開會,話唔好用阿爺黎開玩笑 wor...

你下下揾阿爺頂住,小心 ...
你同我定啦.....風聲緊唔緊..睇吓D客房爆唔爆就知啦...問居委不如問我啦...

尋晚EA囡囡質素奇高 ..我地每人坐兩个..有人坐三个添

聽晚又食過番尋味 ...唔好比佢停呀!!!!

引用:
原帖由 simonkok 於 2011-3-27 08:58 AM 發表

常平人民醫院乎?
唔好話人...你都有份 ...

聽日去EA係睇吓揾唔揾到AINY件好野昨

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-27 06:24 PM 發表

柴爺怎你轉征土耳其,剩下 KMY 留守荒島作戰 ?   
我怎會忘記在荒島插隊的歡樂時光... 上星期我有兩天在荒島作戰 ...

都有想起你這个"老戰友"呀!!!

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-27 07:04 PM 發表

我以前都跟過隊尾 ...
我都係跟AINY大哥揾餐晏食昨...

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-27 09:35 PM 發表

好彩慌岛的女女都好多下。。同埋我就好少饮醉。。如果吴系一个吴觉意真系会食左呢D极品都吴定。。
呢件極品荒岛都幾難揾到...如果有荒岛变福岛都似..

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-29 12:05 AM 發表

NILE 即系边度。。
係咪想去参觀"凡爾賽"宮.....

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-30 01:58 AM 發表

連141都唔放過 ... 重同鳳姐有feel. 只能 ....   
而家唔靓女好難做141 la ...早輪4點收市..同两個AE係富士掃楼....

全部收450.......客多數西装友揹背囊...有人排隊..有人跑樓梯練氣...

囡囡好多90后...而家鳳姐唔同以前...落黎跑一轉..夠返去比首期...

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-30 05:54 AM 發表

在短短過程 除激情外 還可以產生微妙感情 怎能不佩服大哥     
師傅不食人間煙火..怎知小楼之内..總有男女之情....

有人幫襯某一鳳姐數年之久...連她几時例假..他都一清二楚..

她幾時上班..还要在綱上問他呢!!!

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-30 08:36 AM 發表

无钱坐模特。。揾个141一样。。。
141係纯做愛...搞完磅水走人..同KTV大不同

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-30 09:04 AM 發表

帶埋我去,我都想開下眼界 又有feel 又有 model ... 至幾百蚊
咁 ... 唔使山長水遠北上   
著套西装系門口排隊...你制唔制呀?

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-30 09:07 AM 發表

跟你揾食咁多年,有咁多好野都唔出聲
头先..又話人141都幫襯...而家又話人唔出聲..

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-3-30 09:13 AM 發表

我有時間,幫你排住隊先 .
arm晒你何車...几個襟兄弟有講有笑.. 交換心得..好快就輪到

引用:
原帖由 KMY89 於 2011-3-30 09:20 AM 發表

我以為係D老陀地至做141,點知而家咁既呢 ... 咁 ...你有冇幫趁 廟街呢?  
你真糸背...而家仲有人幫趁 廟街..周圍都有"自由行"..

早几日新聞有個北姑坐的士..幾拾蚊叫個師傅揸波算數..

相關搜索目錄: 自由行

引用:
原帖由 Lighter 於 2011-3-30 09:21 AM 發表

我都未試過幫襯...怕個痰罐有蟲
你強项就糸捉虫..arm晒你喇...

引用:
原帖由 AINY 於 2011-3-30 09:29 AM 發表

话比拒知师父去襟钟仔。。。
我怕师父襟完钟仔會上瘾....

咁 ... 個師傅有冇揸.....
-------------------------------------
你幅相个日本妹就梗係揸啦..不過.....

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-30 06:04 PM 發表

no shower? where have you been?  even the shittest place would have some kind of shower facility.  The only place that does not have shower is local KTV.
local KTV.正呀...果種feel又唔同la....系間黑麻麻既K房入面搞1,2,3...

又刺激,,又驚慌,,出面聽到有人声..好有偷既感覺...

有次系果間燒左既"新华"..同條女玩幾鋪大話色..吹幾下..搞左几個钟..

我每次搞完...细佬痴立立,就梗系飛奔去沖凉dup骨啦

引用:
原帖由 denny2000 於 2011-3-30 06:41 PM 發表

系啊,我都好鐘意,重要系你看到人影在外邊行過,好有偷情feel。。又有feel 了。  更激的系。。。。。2對人一起。。。

我去年碰到一個運動員(不能說那個sports,是代表香港隊的), 她結實的肌肉 (但小蛋蛋 ...
我帶出街扑都系比5舊喎...入面搞5舊都幾难有生意...因為钟錢實在唔平!!!!

唔好用wet tissue ..我赖過野...千祈唔好沫九头...好多细菌

相關搜索目錄: 運動

引用:
原帖由 東方星月 於 2011-3-30 07:53 PM 發表

當然有設施, d女都係個間房訓, 但你斷估唔會袋定條毛巾係街行掛......
5星酒店holiday inn D毛巾得唔得...大把high ckock 1000-1500都有...

相關搜索目錄: 酒店

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。