推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

在 13A 的老處

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-30 07:32 PM 發表

JACK哥不要因噎废食嘛。。
唔好講废食住...扑咗未先???

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-5-30 08:40 PM 發表

第一天下午到,她陪我逛街, 很小的鎮, 很干淨, 空气好, 酒店下有KTV, 江西女好多都矮,給她爸媽送禮物后, 一起吃晚飯。。。我口甜, 兩老就一獨女,家族少男丁, 對我好感。。。
吃完飯她送我回酒店, ...
睇完...一句說話..."恨死隔籬"...

於我身上..一定唔會有Jack哥的love story發生....因為大家的看法不同....

我由day one 出來媾女到後來救國...都一定表明我是有婦之夫...

落疊既係"後果自負"..我想這樣...對自己的良心会好過一點....

年事漸長就正如....海哥所言....K女都吾错啦。。有时也会吃到好野....

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-5-30 11:33 PM 發表

甘你就早D返离陪我去食K女啦。。你吾系都平日我好闷呀。。
好在係度有春天哥陪我飲吓咖啡咋......你一個星期几晚K都話好悶...

我係度死得啦

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-5-31 07:45 AM 發表

一星期k幾晚咁利害
五晚啱啱好...
四晚唔算多...
三晚囉囉攣...
二晚瞓唔着...
一晚要殺人。。。

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-2 11:00 AM 發表

星期天休息?
佢應該一星期玩5日就乜都夠o架哪....

因為佢每次都要帶囡上房。。。

通常weekend就一定上啦.......

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-2 07:07 AM 發表

機票好難買 ?   
返HK機票買咗啦...睇我想點啫。。

相關搜索目錄: 機票

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-2 08:39 PM 發表

甘就早D返啦, 你吾系度无人同我玩呀。。寻晚我又得一支公上啦。。。
你几拾歲. ..夜晚收工黑媽媽一個人上去救國,好危險o架....

你等多一個月啦...我而家晚晚查"無比膏"呀......

今日長纓在手,何時縛住蒼龍?嘿嘿

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-6-2 10:23 PM 發表

90年代,在深圳我都吃$1.5K过夜的了!但在Supply and Demand 的经济学定律下。 Supply 多了,便定在 2,5,8 的价位!

不过,是被价兼物美的大前题下。我们被 spoil ...
而家DG...D女價係亂晒籠...唔同地方..唔同場都各自定價...

有D場囡囡高少少就當model..純情D就當公主.....

形成就有D場既2,5,8好過有D場既5,15,20.........

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-6-2 10:23 PM 發表

90年代,在深圳我都吃$1.5K过夜的了!但在Supply and Demand 的经济学定律下。 Supply 多了,便定在 2,5,8 的价位!

不过,是被价兼物美的大前题下。我们被 spoil ...
而家DG...D女價係亂晒籠...唔同地方..唔同場都各自定價...

有D場囡囡高少少就當model..純情D就當公主.....

形成就有D場既2,5,8好過有D場既5,15,20.........

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-2 11:46 PM 發表

你知我孤单就好啦。。一个月好快者。。饭堂真系好多好野。。最抵死就系D好野吾钟意做369要做258丫嘛。。
寻晚食完饭同饭盒返房一入LIFT竟然按左3字。。。
所以跟你揾食就唔會比人呃啦。。。

你晚晚都上3樓...按過3字好正常啫。。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2010-6-2 11:57 PM 發表

你打这段文字时,一定是在怀愐当日在欧亚坐的那个"Model 5,15,20"的!哈哈!有阴影?
佢緊係嚇得你好厲害....而家仲記得!!!!

果D咪典型既5,15,20衰過3,6,9,囉

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-6-3 05:25 AM 發表

見乜食乜, 是左至讲。。。理得拒系老正定老乜丫。。。
。。正牌嫖客...真漢子。。

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-3 08:43 PM 發表

我已經研究左好耐

你一係pm話比我知
你都問過唔少野啦....比少少心機聽書...點會唔知啊?

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-6-3 09:34 PM 發表

有一招叫:虛與委蛇   
會唔會係"卻拒還迎"啊。。。

引用:
原帖由 chun2000 於 2010-6-3 10:27 PM 發表

好似好耐無去QT果邊玩

不如你吹雞??

引用:
原帖由 DrTea 於 2010-6-4 08:36 AM 發表

Because of 5.35 ?!
不想回憶, 未敢忘記.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。