推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[檔案] Par3 貨架

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-2-2 09:02 AM 發表

真係莫明其妙,何解仲會發這些字眼給你?結了婚還想你?
男歡女愛,同結婚有咩關係,尤其在大陸這些為金錢而付出的女子,

講感情是有,但講錢最真。。老公家用唔夠,在老家生活寂寞,

都会想去從前的"他",這些事在大陸真是"小事"一件,離婚亦當食生菜。。。

有个半島mami同我講,我是有老公,但這几年都是"他有他玩,我有我玩"。。死未!!!

相關搜索目錄: 結婚

你手若有行善的力量,不可推辭,就當向那應得的人施行。

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-2-2 06:03 PM 發表

那她們結婚是為什麼? 為面子嗎?  
你貴庚..你結左婚未呀?

你不如問我地結咗婚,做乜成日上去救國,,仲好啦。。。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-2-2 07:54 PM 發表

一次在江阴。。朋友的LB约了一个美女出来玩说要介绍给另一个朋友。。那女很漂亮。。是有女人味那种。。但她没看上要介绍给她的那个人 ...
大陸囡囡就係這样子,我是見怪不怪。。但有些救國經驗尚淺的人,就會覺得奇怪,

點解囡囡要結婚?為什広有老公都要搞搞震?點答

師兄你又為何?
---------------------------------
我覺得我有老婆出得來玩...為乜佢有老公唔出得來玩呀?

你又比個解釋我吖?

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-4 04:03 AM 發表

如果佢重繼續心甘情願跟住你做第三者,就輪到 Kmy 唔明白 lor ...   
師傅...就憑你呢兩句說話,就知道你既救國經驗"深不可測"喇。。

引用:
原帖由 cowsan 於 2009-2-4 09:16 PM 發表

男人可以出黎玩, 女人當然亦都可以.
冇人話唔可以呀!不過老婆另計。。

3 哥..有些少補充..畫蛇添足咋。。

大家喺K都係俾假嗰一面對方睇想對方落搭啫...........金$交易,何必作假。。

我哋扮體貼搏囡囡有好感夜晚對我哋好啲唔好咁商業.........一半啱,掉番轉頭佢都想我夜晚對佢好d。。
囡囡喺房扮順德人扮進取搏你帶佢出街,之後可能係死魚或趕住瘟狗...........佢來講係好正常,我來講係有冇"嫖運"。。。
媽咪扮熱心有求必應搏你book房,話唔埋拎轉面已經小緊你難服侍.................正常...我係个mami都係甘做。。如果係靚mami,我会比佢更熱心。。
DJ扮好傾俾假象你好似有落搭可能,其實到頭來可能都係睇錢份上或者揀客做,背住你又係要瘟仔....................名施各法..我都係比假象佢好似想溝佢,比多小小甜頭佢,跟住就大大力甘X佢。。

引用:
原帖由 denny2000 於 2009-2-9 06:16 PM 發表

glucerna,

I think it is always hard to accept the truth behind and to make ourselves happy, I would rather not knowing the blind truth, provided that the blind truth is not too damaging.

Sta ...
真亦假時假亦真。。北上救国如果玩認真,甘就真係死得。。

如果tum得我開心,理佢真定假吖。。

3月尾如果有大party,我希話趕到la

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-2-9 07:20 PM 發表

等你一齐玩咯。。我只虎四月中又翻黎个半月。。到时又轮到我休渔啦。。
你唔好玩我啦。。我返黎你又話就快休漁。。暑假我又要返去。

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-2-9 07:31 PM 發表

只虎失惊无神打个电话黎话D机票好平。。已买好四月中翻黎。。唉。。我只可以话好开心呀甘咯。。
不过而家休渔期我都会偷出黎既。。一定 ...
無言感激。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-10 04:18 AM 發表

NO.  回程下車站有兩個 - 常平 and 深圳

(常平 or 長安 出發前決定)
做完正經事。。有冇餘慶節目呀?。。。

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-2-13 11:26 AM 發表

你是每一次都支持的。   
甘我呢。。做完"正經事"先去玩,个心舒服好多架。。

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-2-13 08:15 PM 發表

Bro KMY, his wife is the Landlord actually !!
知我者。。莫若"茶兄"一人呀。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 hongkonger 於 2009-2-16 02:00 PM 發表
熱烈支持

我都貼一下sn相, 不過相是轉貼
直頭係13張殺七注。。(段段有)

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-3-23 10:57 PM 發表

我有次就坐D甘0既房...一直甘被人當金魚睇.........
卒之我忍唔住好嬲甘講...

我唔係金魚...我係正牌木魚..
應該唔会啦....木鱼喺比人扑架。。

引用:
原帖由 7-siu 於 2009-9-15 06:30 PM 發表
Dai Hoi worries this place is too favourable for HK people. So, we shall find another place which is not so familiar by HK tour groups.
唔好制呀!!!!假期好多香港4叔,3嬸..去玩架..

引用:
原帖由 simonkok 於 2009-9-15 07:08 PM 發表

呵呵。。。可以試下。。。AA上次個激流推介囉。。。
好唔好揾个色途老馬帶路...搞个"遊山玩水尋春團"...去遠D....

我想参加呀!!!!!

引用:
原帖由 DrTea 於 2009-9-15 10:38 PM 發表

Bro Stan, you'd be the host la, because you're 色途老馬 wor !!
茶兄...我最叻都係去常仔咋...去遠D都唔敢呀...

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Haidada 於 2009-9-16 07:20 AM 發表

你返左离未呀。。。
星期日晚到...星期一...八號夙球都衝左上常仔啦....

仲有呢个星期五,六,都跟你揾食呀!!!7少安排左啦..

引用:
原帖由 par3 於 2009-10-29 09:52 AM 發表
多謝bros俾面同哎吔阿嫂唱生日歌,同時為友人失場事件向大家講聲唔好意思
好似叫伯母啱D喎

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-10-30 03:38 AM 發表

阿嫂有個黑衫朋友好索 ...   
你點知係阿嫂朋友?或者係另一間房既朋友既女朋友呢?

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-11-1 07:06 AM 發表

呢個唔會係 Club girl   
真真假假...呃你有幾難呀?

引用:
原帖由 KMY89 於 2009-11-1 07:47 AM 發表

哈哈哈哈 ...   
o甘都得!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。