推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

44 12
發新話題

同志們~今天~~ “精” 英同盟會 ! 正式成立啦 !!!

Must try KY in May. Wait for me Bros.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-4-19 09:46 發表
You still missed the "bean sauce" girl, right?? Next time we can have plenty of choices la, either KY in CP, or somewhere in CA!!
而家都重記得佢微微抬頭,面對面咁回報一個微笑個樣, 未食已經醉左啦..... 而家要上深圳食個快餐頂住檔先.

引用:
原帖由 alb 於 2008-4-19 10:56 發表

師兄,你都去得好密下....
冇D咁既樹.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-4-19 11:05 發表
小喇叭吖, 有好嘢記得私下聯絡介紹吓!!
真係小喇叭啦, 鬼咁大雨, 入到西村十間九間都冇開. 開左果D又冇乜睇頭. 結果白行.

引用:
原帖由 mba5306 於 2008-4-20 12:07 發表
台灣人也可參加嗎
不會廣東話哦
基本上只要你係一個咸濕既男人,都可以Join埋一齊玩架. 多人玩開心點.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-8 13:07 發表
woooooo! 山口百惠.....! 靚仔時儮琱仃﹞H, 想起都九硬!!
太純唔好玩, 一定要夠淫. 淫棍對淫娃, 玩到笑哈哈嗎

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-8 13:46 發表
妖, 可能你後生, 山口百惠咀角有粒"銷雲墨"呀! 骨子裡話唔定係......! 一句講晒, 三蒲知良就有福啦!!
佢對眼同個嘴都唔夠淫. 同埋有點兒瘦. 我驚會骨撞骨.

引用:
原帖由 Retav 於 2008-5-8 14:21 發表
澳地利午餐肉廠 is the same as DG style... 1Q in mouth or in Waterbed... then the 2Q in Bed...
係咪由黃崗去近D呢? 我之前都有去過果頭有Yumiko果間. 硬唔得軟得.

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-5-8 17:07 發表
又有一則短訊:

四星級酒店真情演譯, "超級舞蹈秀"回歸大自然, "高山流水""乘勝追擊", 買一送一不同體驗, 來電預約凭此短訊送豪华蒸氣房一间: 預定ஸ ...
今次問清楚好wow,唔係又得果一日優惠咁大把. 最好係成個月都有promote啦.

相關搜索目錄: 酒店

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-5-13 10:33 發表

好! 記着: 四川囡囡 "扑" 高一線和 tip 多一点!
我都要月底先有空. 真係唔敢再偷跳住. 去完番黎忙到PK. 可唔可以同主任講先睇四川囡囡先呢.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-13 11:20 發表
又可以一齊北伐兼吹水喇, 好!! 比個五黎,

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-5-13 11:22 發表

This time I want Sichuan gal double!
又double 你真係好精力.

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-5-13 11:28 發表

我驚揀咁多唔夠分!
開間三連房law. 叫哂D四川囡囡係個廳度, 咁我地分別可以係牀,廁所,廳度做. 做得幾多得幾多law.

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-5-13 11:52 發表

玩踢爆咁話啦! 唔服就隻揪!
留番同囡囡群揪把啦.

引用:
原帖由 Retav 於 2008-5-13 15:48 發表
Sorry... I can't use Chinese to report... (if you read through my previous post... you know why)
等你等你等你, 等你等到九痛.........我等著你回來,我等著你回來,你何時回來,你快點回來.......

講咁多不如行動把啦. 心動,不如身動. Go~Go~Go, 而家唔怕羞既有老太監,娃娃同細佬我. 怕怕地既有豆腐佬同蜘蛛仔. 最好就搵到間三連房, 三個係房, 三個係廳. 掂哂. 咁咪叫八條女, 有兩個接力又好,攪事又好... 快快快, 我真係谷上腦啦...

引用:
原帖由 Retav 於 2008-5-15 08:58 發表
Ground rule, simple... pick the girl, then action... once you finished one... pick the other one you like... then action again... once you finished the second... pick the third one you like... then ...
好~ 最緊要玩得自然同放. 一齊回歸大自然, 做番日亞當同夏娃. 正. 果日一於由細佬話事. (係各下既小弟弟)

見你地玩得開心我都好高興. 不過我近排真係走唔到. 公私兩邊忙. 我都好想去游水. 有機會去游既, 一定報告比你地知.

真係好吸引, 你地唔好再引誘我啦.

44 12
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。