推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

CP 常平 桑拿報告

我估佢講之前同zh比較果間. XX Long.

我足之等唔切帥兄既PM, 就係昨日一早就去左. 係未做足功課之下. 11:45分已經到左, 又見到個靚女主任(本人覺得係好有女人味,同埋個figure好正,個子又高. 係個樣欠缺小小.) 主任利利好老實同我講得四個女女, 問我食左野未,不如食飽先再上來. 佢話女女都係 12:00點先返到. 3:00點過後就最多. 佢咁體貼, 唯有落去週圍走走. 先此聲明, 今次係我第一次到CP. 行下行下, 去到中乜街. 見到各位帥兄常常提及既 KY. 其實之前都有帥兄比左 KY個主任電話我, 不過今次一心來 X Long. 行到一點左右,打番比利利主任. 佢話已經有十幾個女女, 我一個人應該揀到. 就上番去. 係等待既時候, 佢比左張coupon我,話今次房錢都有discount. 真係好識做. 又同我介紹下個場有兩班. 女女總數幾十. 早晚兩班. 兩個主任. 佢係早班既. 第一批囡囡入來. 心中已經睇中左一個, 同利利講睇多round, 第二批再來, 好似睇豬羅紀咁, 要睇第三round. 利利問我想要什麼樣的囡囡, 我就話其實第一round中間個細細粒都幾好. 不過想睇埋第三round先. 再來都係麻麻地. 咁我就要番第一round個細細粒. 不過利利同我講佢個樣係cutie,不過服務就唔係好熟手啦. 最緊要我鍾意啦. 唔洗一分鍾, 細細粒番入來, 就開始我第一次真正既莞式啦. 過程都係同帥兄所講既差不多. 利利又真係冇老點. 細細粒真係唔多熟手. 不過對我所有既要求,全部都做到. 係對波細左d. 都叫滿意. 有幾樣野我skip 左既,係牙刨腳指同毒龍鑽.本身唔多接受同埋想比番d尊嚴個囡囡. (之前都有試過,不過唔係咁like). 完事後攬住條囡係牀度玩下電話聽下歌. 到夠鐘先著衫. 一開始係沖完涼先起鐘,又幾好. 同埋囡囡係問左我先打電話. 其實我可唔可以叫佢唔好起住既呢? 有冇帥兄試過唔比條囡起鐘架. 有就教下路. 我要既係貴賓房, 重有種靚d既唔記得叫乜房. 有coupon既兩種都係 $138. 如果唔係就 $168 / $188. 間房好新正, 可能開左幾個月罷. 下次有機會試下去過夜. 都係收 $188. KY 就係我下一個目標. 最衰冇做功課, 返去時又要等火車. 不過回港前都食左個快仔. 差不多七點回家收工. 期待其他帥兄去完返番既報告.

相關搜索目錄: 功課

其實可唔可以早一日同主任講定第二日幾點到, 叫佢留定囡囡架. 我就係衰心急. 電話都冇就出征. 足之又等火車又等囡返工, 浪費唒d時間. 主任同我講, 三點前就係得果十幾條囡. 如果你地人多既, 可能唔夠分. 好似我咁一個人就點都揀到. 你地都係打比主任問佢可唔可以預留好過啦. 唔係有人有得食, 有人冇得食就唔好啦.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-3-19 19:46 發表

大哥, 嗰位兄台係講留第二日嘅女! 我估唔係熟客都幾難!!
我都係第一次去jar. 不過個主任真係好識做, 問你電話同貴姓. 因為我講佢唔明, 佢比個電話我自已寫. 唔覺意接觸到佢隻手, 好滑架. 我都唔知可唔可以隔日預留, 所以先問下. 唔好丙我啦.

係wow, 帥兄今日出征. 出力地幫我插埋我果份. 雖然冇得去, 但個心已經係六樓度啦.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-3-20 14:23 發表
另一間我地講緊嘅場喺另一酒店4樓!!
我既下一站. 四樓. 可以既話, 再去多次六樓. 咁就要OT啦.

相關搜索目錄: 酒店

乜人都有架啦. 我心急試完返來都有出番個好差既report. 係d人睇得唔清楚姊. 由得佢地啦. 我地繼續分享我地既遊歷. 不過帥兄你PM我知樣野真係從來都冇想過. 都去左馬又唔關我地事咪當唔知law.

題外話. 我有次食快餐, 找不著我想揾條囡, 是但要左條. 有點氣, 就將條囡係牀上出氣. 點知條囡大食到將我強返轉頭. 真係想係SN搵番條咁狂野既囡囡玩. 起馬地方舒服好多.

查實小龍女個 figure 真係唔錯. 比好多囡囡重要正. 不過都係得個想字. 睇下有冇帥兄可以連小龍女都食埋先.

回復 #113 jetspermman 的帖子

我有一個問題, 係咪SN場既男經理須要陪訓新囡架. 如果係, 我都想去應徵. 重要去D有東北妹既場. 專門陪訓東北妹. Keke.......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。