推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

"精" 盟會 – 大風又晴朗電視城 之 熱情如火 小小小野貓 !!

個樣都OK既. 我個人覺得唔夠YY靚. 不過等睇完真人再話比你地知.
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-28 08:46 發表

點解.................? 唔通 "入閘脫脚"?  或者 "揮霍過度" 以至 "疲不能兴"?
都話明星仔唔得架啦. (係似明星仔).
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

簡報返昨日既情況先.
條蜘蛛仔都係一如以往. 囡都未睇就想入房. 佢都傻既, 有得睇唔睇. 我咪捉實佢同我一齊睇, 我地又心急左D. 12:00 就到左, D囡囡都係剛剛番...咁不如食個炒飯啦, 頂~~~飯都未煮熟...仆佢個街啦......
算啦, 咁只好入房啦, 唔水一分鐘, 已經有三條女到,唔得, 再來, 睇左大約八九個到, 已經睇哂....真係冇個岩心水, 好在重有最後三個..  三個入來, 有兩個都得, 頂~隻蜘蛛死咁心急係咁催, 個主任又係咁問, 兩選一好難架嗎...一個靚D, 一個野性D. 比佢兩個催促下, 要個靚架啦. 死人蜘蛛仔, 即時送我過隔離房, 我都想睇下個鍾嘉欣呀, 算數. 囡囡安"輝"人, 廿四才, 主任話係師傅級. 過程都係一般, 不過我都冇做全套DG service, Skip左好多...因為真係唔夠時間做正經野... 囡囡慢熱..不過撻著左好好反應... 呢排可能我操得密左... 時間都耐左....時間過得真係快...係我同囡囡最enjoy既moment...佢老尾電話響...夠鐘.....仆佢個街... 囡囡應完後依然專注, 但我以經有點失落...只好加快我既動作,同囡囡一同reach the sky....真係好正..囡囡完全唔急, ,重同我瞓多陣先沖涼, 沖完又慢慢來, 反而問我做乜咁急. 最後打賞交換電話去會合蜘蛛仔.  條友仔乜得咁早, 飯都食埋...咁咪要睇住我食....正當我食食下既時候, 第一個電話響, 係囡囡打來, 唔水咁快呀....主任話呢條囡係好識得 lum 男人. 收咪得 law.. 再過兩分鐘, 我電話再響....專用聆聲...心情緊張, 聽完後.......... 我唔洗咁早返香港....即時走人叫返CP...蜘蛛仔又死都唔肯直落, 係都要返香港...算數...一支公去返港樂...好耐都冇去啦...冇左Lily電話, 問蜘蛛仔要左FeiFei個 no. 打比佢講即到...去到入房後, FeiFei 好快入來, 一見就話認得我. 不過都我我走既時候佢先見到我....二話不說, 囡囡入來了.... 第一轉, 已經有左Target..., 再睇....過左五轉左右, 都係要番第一個target. Tung北妹..過程又係一般...唔洗指意呢度既DG service 會好, 要搵女友feel 或 ML partner 就可以. 我今次就好似比人強姦一樣, 真係睇佢唔出, 車到個嘴都紅哂...蜘蛛仔話最鍾意果幾樣野, 呢個妹仔身上全部有齊, 係冇波姊..睇佢唔出咁戰鬥格....Hehe....我都追到蜘蛛仔啦, 六日內6shoot..(未計 homework tim.) 今日真係唔想返公....勁tired.  近三次都極滿意, 不過重係好想住!)#. 一定要快過蜘蛛仔先.

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-28 11:07 發表
What is the story behind............? the !(# of where...............?
Because you've no show at that mission. So that you don't know the story. Retav, Defo, Jet, Simon knows.

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-28 11:30 發表

You mean the military action.............! What's so special about her?
夠YD. 一睇就知佢YD.

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-28 11:32 發表

Let me have the booking number of YD............. please!
Please queue first.....

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-28 11:45 發表

I'll follow the queue as I have too many girls waiting for me to ride.............. no rush!
你咁排法, 囡囡都番老家啦.....

引用:
原帖由 麥迪文 於 2008-8-28 12:30 發表

真係掂!
咪玩我啦. Matt 大哥. 我地而家先開始 gain緊 experience. 同你地原完唔同級數, 我學神黎jar..

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-28 12:59 發表

冇法啦................ 我人又老、 錢又冇, 唔係咁排唔得, 隨緣吧!
唔緊要, 最緊要既係有心有力. 大把貨啦, 中國咁大. 比你玩到萬份之一都開心死.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-8-28 16:54 發表
I'd like to go too, but........................
你地家陣係咪玩鬥快先. 我都睇下今個星期六可唔可以先.
不過我重有另外一個 target.... 今日同蜘蛛仔吹到佢硬左成日... 我自己諗起都硬...

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-29 10:08 發表

No rush........... I'll be the last one on the queue......... wait until her report is out and see if she worths fking!
你不如直接d, 你想去搵左個 Little sec 先再試其他啦. 成日都掛棵樹. 個森林好大架....

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-8-30 15:09 發表

Hey mac_don_lo, between british army girl and KL girl, who's better?
已更新. Check PM. 你自己決定啦. 比我都好難揀....

引用:
原帖由 yuppy 於 2008-9-17 20:14 發表
入黎插旗支持下先~~~~~
你再插旗就會比人插架啦. 出番一兩個簡報重好啦.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。