推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[原創] “精” 盟會 – 獨戰英商 @ City A !!!!!!

[quote]原帖由 jetspermman 於 2008-9-16 20:59 發表
"不過諗返起中秋前小野貓打過比我"

點解我無既 ? 我只係收左佢一個 sms.........!!!
佢幾時打比你架 ??

"點解蜘蛛仔可以係兩個鐘內出四次半呢"

一入房一 q... 沖涼果陣比佢搞到興起....立即捉佢出來又 1 q ... [/quote

佢Friday evening 打比我. 又咁Q我係個客度, 突然間講左兩句普普通通既話. 個個都望住我....

入房頭一q, 攪完哂應該過左四五個字,之後沖涼再攪. 差不多都用左成個鐘. 休息五分鐘再來第三q, 起碼都要半個鐘以上. 咁就前前後後用左一個鐘零45分鐘. 邊陪時間第四q呢. 唔通你早.......................
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

[quote]原帖由 井底蛙 於 2008-9-17 08:43 發表

"能力" 呢一樣嘢会因時、 因地和因人 (對手) 而不同! 當然自己的性趣和年紀都有直接影响! [/quo

我既疑問係二個鐘內出四野太急. 2.5 or 3 個鐘就會足夠D.
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 井底蛙 於 2008-9-17 10:34 發表

I agree........... as normally I only have 2.5 shots in a 2 hr session!
Conclusion 係蜘蛛仔早洩!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-9-17 23:25 發表
mac don lo.......
你無良心呀........
嗚............我既波斯貓呀..............比人搶左呀..........
小秘書又走左.........

嗚...........我做左好事.....個天都唔幫我...........
嗚嗚嗚...............
貓係養唔熟架. 佢地成日都出去攪大個肚番黎架啦. 不過你放心,我唔會攪大佢個肚既.

引用:
原帖由 jjchan218 於 2008-9-18 16:53 發表

嗱...嗱.....依家隻貓好想我包佢,而你又攪大佢個肚,要我收拾殘局,你這個老友都算唔話得!
睇過生出來似邊個先啦. 可能成隻蜘蛛樣呢. 又或者成個豆腐樣呢...

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-9-19 07:12 發表

At least three of us have been involved!!
咁你會否係第四個呢

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-9-20 23:22 發表

Perhaps you're not her frequent customer and she will not show up if she is not on duty.  But for frequent customers, she may greet you in person even if she is off duty!
你就巴幣啦, 出完火重同文文食飯. 我Tea都未同佢食過. 真係想食埋佢.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-9-23 16:39 發表
Then, go go go go la!!
睇黎,都係我先同蛙蛙有緣d. 你識佢咁耐,有冇見過小小蛙呀, 我就睇過哂呢. 我估下次都係我Go with 蛙蛙去YD架啦.

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-9-23 17:02 發表

Ya, hte manager told me that some guys sms her and asked about the room charge but have not yet shown up. Is it you?

Where have you been if you did not visit them?  It seems that I have not ...
佢咪又去返文文度...

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-9-23 17:26 發表

Man Man also said 2-3 of the MP friends went to visit her place in the last 2 weeks. YOu guys must be busy with visiting British Army!!   Have you seen her at her no-make-up look? My friend told m ...
Last time I visit her is not on duty and without make-up, casual wear. Not bad and better than many make-up girls.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-9-24 09:10 發表

吊,你條友講啲嘢曖曖昧昧咁,唔知底蘊嘅隨時以為你地係...!仲等機會,正如Retav 話斎,pussycat就快變Oceancat,連文文都唔介紹我喇!!
我地係戰友. 只係對太家既武器尊敬姊.

引用:
原帖由 井底蛙 於 2008-9-24 09:27 發表

從來未介意過唔知底蘊嘅人對蛙蛙的誤解!

至於是否 oceancat, 都不太介意, 只要它的騷味仍然十足便行了!
好戰友. 佢真係幾好味架. 心動就身動啦. 洗唔洗我陪你去.

Hehe...又有新野玩. 睇下邊個玩到先. 唔係老太監就係我架啦.

引用:
原帖由 Retav 於 2008-9-29 09:13 發表
Dam... I will hold any secret to myself next time...

But actually... that one is a "Third-World Country", it is not easy to start...

And as I know...the voice of resistance is very loud.. ...
When you will start your action? Coz the manager said she will be on-duty (A or B) soon.

I've found another young pussy cat. Only thing not satisfied that she is 32a. Report is coming. Retav, don't worry, she is reserved to u. I don't like double fly even they hard sell to me. Just want to push your guys take more actions.

引用:
原帖由 jjchan218 於 2008-9-30 19:03 發表

Ha, Mac,
Double fly is bit hard to achieve and it depends on your mentally and physical conditions.
If the time is come, it is really an unforgetable experience!  Another key point is that you s ...
得果兩個鐘係唔夠玩同唔知玩邊個先好. 如果你話有番半日就唔同. 所以我唔多鐘意起雙. 囡囡就當然喜歡啦. 同樣時間有多個人幫手攪掂你班佬wow..做都做小D, 插都插小鑊啦.

之前既聯合軍事行動. 好成功亦帶比我一個新體驗. 原來有D囡要望耐左先順眼. 之前既行動中,我同老太監係最後先揀選到專員既, 因為真係揀唔到D一眼就想食果隻. 最後兩個都係主任recomment的. 初頭有d唔多順眼, 但食落原來好野來的. 佢個Body 真係好slim, 應大既地方大, 應長既地方長,應該出水既地方出水. 初頭重以為冇得車, 後尾又係車到唔放果隻. 總括係好滿意架. 之前行動既報導係咁多.

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-10-2 09:00 發表

For MP game, if you just draw water and do not do it with another girl, you could save the 100 as well.  That's what we usually did, including our last time with 4 of us inside Room 888 at British ...
睇住人地做真係幾high架. 又可以攪下另外D囡. 不過要d囡囡夠放先好玩.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-10-2 09:07 發表

If you do it in GDI, you don't even have to pay for anything extra for MP.  BUT............................!!
Play with dinosaur...

國慶前夕, 當然要慶祝下啦, 再一次獨自上路. 今次一早book定個專員, 就係上次比魔魔朋友揀中果個. 樣子甜美. 斯文大方. Shit~差小小時間, miss左一班車. 要遲半個鐘到. 冇計啦.......途中收到文文短訊, 問我幾點到. 咪一早講左遲半個鐘law....完來有另外一個主任替客人book左我個專員. 死啦, 心都急埋, 好左另外個客人都未到. 文文都冇計, 邊個客到先就比邊個. 一到長安就立即轉的士. 廢是等車. 2:30到達, 9秒9 上房. 老主任入來招呼我. 好左聽見佢叫鐘房傳召我個專員. 個心都定d. 都算佢識做, 等候期間, 叫左另外d專員入來過下眼引. 全部B牌wow, 不過都冇心睇, 打發佢地出去. 我個斯文專員入來了. 一關門, 佢已經坐係我大脾上, 重要我幫佢除衫, 等陣.......個樣好斯文架, 點解變左第二個人咁既. 嘩~全程淫聲浪語, 又問我要唔要一加一, 佢話佢好鍾意3P. 小喇叭, 比得上小野貓有特....係微波仙子呢下扣分. 全程你話要點都得. 總結英商既專員大多都係YYDD既. 後尾走時幫左文文一個忙. 下次要佢請食飯先得. 老主任原來同文文同姓. 佢地原來係表姊妹來的 天呀. 差咁遠既....

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-10-2 09:37 發表

those ladies we selected at Army were all very "liberal".  Some of them even drew us water.. Of course, we had been reasonable in drawing water, just to "make the atmosphere" more friendly (our ex ...
有機會要同Denny兄知來個MP呀, 我都好鍾意架. 又唔知羞. 我其實好想試下圍個圈咁ML架. Doggie 式咁一齊插.....諗起都淫蕩呀..

引用:
原帖由 Retav 於 2008-10-2 11:05 發表
if you are doing as Froggie style...Froggie will sure but the leader...

But I prefer dead doggie style... which mean lie on the bed and fk as doggie style... haha... any dead froggie style for me  ...
文文當日急於叫我幫忙, 在冇意中聽到她說的. 跟住我即刻問呀老主任, 佢都直認係.  乜野係死狗式? 瞓低左就做唔到doggie lu wow. 真係要見識見識. 死蛙式細佬就有幸親眼目到.

引用:
原帖由 井底蛙 於 2008-10-2 11:33 發表

I still missed the battle with you as partner for YY-DD last time................
你幾時有空, 一定要同你去一定英商. 果度真係有家的感覺.

引用:
原帖由 魔鈴娘 於 2008-10-2 11:41 發表

咦~?
蛙蛙未去過 英商 咩?
佢有target左. 不過佢個 target list 長過長城呀.

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-10-2 11:45 發表

It was erotic but sometimes problematic. Last time, I almost swallowed some splasing water!  Not sure it was water or something else..  Therefore, be careful when you had your watersports next tim ...
雲吞加麥精? Shit......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。