推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

“精” 英同盟會 與 “英國佬地方” 報告

回復 #1 jetspermman 的帖子

希望有機會同各位同盟會會員再次出 “精” !!!!!!forum.timway

出條焦咩, 上個月用哂D quota. 今個月忙到PK, 自己打飛機都唔得閒. 而家係屋企重趕緊個report. 明天一早交, 交完重有大把野做. 睇怕要養住D精先.遲下一次過出返補數.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-6 10:09 發表
Oh! That's why I sent you an invitation SMS and you didn't reply! If you had read my SMS last time, you should have been there already!!!
你有SM    s 我咩. 我都冇開機. 收到都去唔到啦. 唉~得個睇字.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-6 13:29 發表
Of course, I did! May be next time la!!
下次我一定準時...Keke...同埋食欠你地一餐飯.

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-5-7 12:54 發表

還替你担心, 準備 PM 一些好料比你!
有乜好料,我又要.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-7 14:01 發表
超, 比咗你, 你去得呀!!??
你唔好大我, 我會病架.....

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-7 14:18 發表
Yes, you're right. Our union members are recently talking about the same place in City A that has no room charge!

I think room charge of $278 in KY is the most expensive one in City P.  I've bee ...
即係一個人就好難去甲城啦  你地幾時再去呀, 唔好SM  s 我啦, PM 好嗎. 我上網多過睇SMs

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-7 14:21 發表
小.... 你mug嘢病呀? 嚴重急性性饑渴症候群呀! 絕症冇得醫gar!!
去甲城同乙城都有得醫, 重有好多大夫揀..

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-7 14:32 發表
醫完冇耐你咪又翻發, 愈醫愈饑渴!!
唔醫咪重饑渴, 點都要醫一醫佢先.

你隻珠呀, 早唔P,遲唔P, 等我睇完醫生先放料. 不過今次撞著個黃綠醫生. 頂~總之今次搵錯醫生啦. 早知搵番個失憶醫生啦, 佢都冇轉院.

我有病呀嗎, 咪去睇醫生law, 點知醫到唔湯唔水, 重餓左, 要食快餐先補番數.

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-5-8 13:49 發表
你又自己一條友去鰲隡盓r!!?? 放棄佢啦, 你試過英方之後, 一定會好似蜘蛛一樣, 唔會再想去呀!!
等我Plan 下D時間先, 睇下即日來回要幾耐先.

Kakakaka......好期待呀....我要病重D先得. 一次醫唔好再去多幾間醫院醫. 我要尋找"陰""細"既醫術.

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-5-9 09:39 發表

應該係 ".............. 9 個唔同既 "陰" .....
來同你吸哂o的毒出來....... " 先至合情理噃!

再者, 練九陰神功要去桃花島架!
我地有冇機會集齊九大門主去會呢九個陰呢?

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-5-13 12:04 發表
I have wrongly picked up a mm....
actually the service of the mm is acceptable...
but due to her very very professional attitude... I discovered that she is not my cup of tea.....
感同身受.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。