推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

“精” 盟會 – 四大護法 聯手再戰 英軍 @ City A !!!!!!

Eee ~~~原來個個都對蜘蛛仔果個有性趣, 我都係呀....
好啦.
  講番我當日個囡囡. 其實係第三轉佢一入黎已經注意到佢.
佢個額頭好高既, 少少baby fat..唔高. 不過有囡睇就梗係睇到尾啦.
唔通學蜘蛛仔咩
, 第二轉都未睇完就入房咩. 咪又要等埋我地...
不過d囡真係冇想像中咁得, 又唔係揀唔落, 係冇果種 嘩~嘩嘩~~嘩嘩嘩既feel姊.

吹雪兄起初揀果件好在轉得快, 小喇叭, 又唔係我點你, 你罰企咁係我隔離拓七咩
..比其他囡囡見到唔好嗎, 以為我揀就唔好啦 ...
蜘蛛仔件就唔同呢
, 好似寵物咁扒係蜘蛛仔條九前面, 我真係睇到都眼火爆 ..
講番我自己, 原來我揀個係中印mix黎既
, 佢老豆係印度人, 老媽係重慶. 又有D關係wow...重慶咪好多印度佬既.....唔試過你唔知, 佢原來都好淫蕩架 ...
入房關門後就好似蜘蛛仔果條囡咁, 跪係我條九面前唔係咁挑逗我...你老板呀, 我立即反攻為守
,將佢攻回牀上.
此時我地兩個已經戰甲盡去,我地大家車來車往,點知比佢騎住左, 問我想唔想同佢做...
玩野呀啦, 即刻用蜘蛛仔為今次大戰準備既0.003 槍套,直搗黃龍.
進攻佢既中印要塞. 真係估唔到, 佢原來已經濕得非常利害
.

此時佢使出舌劍攻向我面門, 我只有用我既唇槍抵擋.
係咁你來我往,都唔係辦法. 只好使出呢排好少用既渣波龍抓手,
一擊即中, 但佢反抗依然強烈, 只好用埋我既舌劍,
向佢唔同既要害連連進攻, 只見佢聲聲求饒高潮迭起
.

但我冇收兵, 而且進注左幾億係佢要塞.

之後大家去浴室再戰, 此話何解, 正當我先自沖身,佢在旁刷牙,
佢又發起水戰, 用水杯向我潑水,我當然用花洒還擊.

最後個浴室當然慘不忍睹
.

上返牀後,佢又再次向我作出挑釁
,而我細佬都未得我同意,
已經舉槍準備還擊, 再一次既戰鬥一觸即發.

今次比之前更慘烈, 都冇睇時間,只知全力應戰. 不知大戰多少個回合,
見佢嬌喘連連,而我亦差不多要鳴金收兵. 足之再次進注多幾億維和子孫到佢要塞.

完事後, 大家化敵為友, 互訴心聲,情話綿綿,總之我就鬼話連篇啦
...
又好似蜘蛛仔咁同囡囡玩電話,我比個小麥既相佢睇, 佢竟然話要我同佢生番個一樣咁得意既...咪玩啦, 我收番你打種費架...

估唔到咁快夠鐘, 電話響起.穿回戰衣. 而我見佢咁得我歡心,今次破例打賞佢100個大洋. 佢竟然比番我. 話唔水打賞,我先唔信佢唔要. 最後出來既又係細佬.

真係唔好意思, 又要幾個brother等.
今次各隊員都好滿意.  

蛙蛙, 你走寶啦...最多我同你去多次.
果度有間房有兩張大牀, 好很正, 不過見冇兄弟出聲.
所以冇試到.

其他 Brother 既又戰況又如何呢?

相關搜索目錄: 寵物
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 Retav 於 2008-8-27 17:40 發表
no lah... i didn't have any hidden meaning on it... when I said the MM is from Hell... she is 鬼咁恐怖, 鬼咁核突, 鬼咁想嘔...
咁鬼有人幫襯呀.
精英盟會頂瓜瓜, 目標明確無偏差, 兄弟同心齊齊揸,女女猛話跨啦啦!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-28 11:34 發表
I just want to give little sec a wonderful time............. and that's it! It is my schedule in the near future.
Yr schedule delay many times...蜘蛛仔好可能 先過你去搵 little sec again...

引用:
原帖由 Retav 於 2008-8-28 14:50 發表
You schedule should speed up a bit... time is limited.. but beauty is unlimited
Totally agreed. And your sperm are limited also.

引用:
原帖由 Retav 於 2008-8-28 15:50 發表
His sperm might really limited... but I guess spiderman will use out faster than we do... and mac_don_lo.,. you will use out just a bit later than spiderman if you follow his path... haha
比你遇到咁熱情如火既EastNorth麗,還忍得住嗎. 好在我當日理智還在. 差D比佢真軍老強. 足之試到EastNorth囡. 真係好野來.本來重有家課要做, 不過太累了.......唔洗詐, 即瞓著.

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-8-29 08:41 發表

Which NE beauty are you talking about...........? The one in YD or TV?
好耐都冇去過既港樂. 不過伙未必岩你, 佢唔多識Service. 只會ML, 好岩我同蜘蛛仔.

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-8-30 23:53 發表

Haha, my friends and I have tried the MP project at 英商!  We took the room with 1 living room and 1 bedroom. The bedroom was huge with 2 beds and the shower room is huge as well with 2 showers... ...
用大眾化既無限GRPS嗎, 128月費. 將你自己個電話接上電腦 (手提更佳). 咁你就Anywhere can browse any web. 小小慢,但可接收.

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-8-30 23:53 發表

Haha, my friends and I have tried the MP project at 英商!  We took the room with 1 living room and 1 bedroom. The bedroom was huge with 2 beds and the shower room is huge as well with 2 showers... ...
Denny兄, 你唔係去完返來出report呀嗎, 如果係, 中午可能大家都係同一楝building做緊同一樣野. 我就失策啦, 早一晚做家課. 以致不能盡興, 面對一個好對手都發揮不佳. 下次又要學豆腐佬 "City A revenge".  

豆腐佬, 比哂料你架啦, 睇下你幫唔幫我報牛啦.....

下個星期我要掛免戰牌先. 因為我又有一個計劃..........同老太監個plan 有小小似. 不過我要先回一回氣...

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-8-31 17:22 發表
a bit more details about our MP project..

Four of us arrived just around the shift time. the overall quality was ok to good, and of course, some pork chops.  However, while these pork chops were re ...
好精彩~ 我又要MP, 我要Revenge....我又要睇返夠本........

引用:
原帖由 Retav 於 2008-9-1 10:07 發表
I just want to close my eyes.. and enoy the 5.1 surround sound... haha
千其唔好close your eyes, 你會錯過左好多視覺既享受...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。