推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

84 1234
發新話題

[原創] 銀泉芬蘭浴

試過!*,手骨真係唔錯,個款略帶肥,有胆固醇之兄弟勿試,樣都ok,未過卅,幾全面

九巴簡報:
樣就開頭睇一般,越睇越順眼,廾尾嘅初陀北,身形幾好,脚靚,但搽左紅色極Leung嘅指甲油,可能上面輕!揼就60分啦,有心機奈可年資極淺,不可要求太高,反轉身有極超3/4,唔須要太大力嘅bro可以試,396+200抵玩,簡報完畢

伯實簡報:
力虔:中下力
年資:2個月
樣貌:可以
身形:尚可
年紀:估計約30
Vas:1/4
服務:佳

我去左尼過場5/6次,今次發現沖涼間嘅毛巾有油積,相信好大機會係翻用

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-18 06:31 AM 發表

咁快去左5/6次喇.

[quote]原帖由 土方歲三 於 2007-8-22 09:55 AM 發表

關於毛巾.....佢地毛巾唔得!!好污糟!!我上次响床墊jj條毛巾有啲問題,但當醒覺時已經奶野....jj炎!!
咁大鑊!!!我一早話間場勁翻用毛巾啦

93簡報
揼骨:嬰兒按摩
樣貌:遠睇跨啦啦!近睇老過佢呀媽(講笑)
         不過真係有d歲月璀人
身形:Good
談吐:甲甲不入
工作態度:馬虎(對住我計)
VAS:1/2

總結:各花入各眼...................唔係我杯荼

完畢

引用:
原帖由 super123123 於 2007-8-23 10:22 AM 發表
Yes, attitude 98 is better, massage also better too
Also, SS is not a place where 93 is willing to stay for long

Same as me, 98 better than 93 very far

引用:
原帖由 super123123 於 2007-8-24 12:25 PM 發表

Still worry about the dirty towel problem
Want to have a massage today but feeling not comfortable to SS
本人有雷同顧累

引用:
原帖由 avlover 於 2007-8-23 10:22 AM 發表

Haha! seem your standard is same as mine!
英雄所滾雷同

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-8-23 06:00 AM 發表

如果單以工作態度計, 可能d囡返耐左就少左用心, 不是幫佢講好說話.

hehe, 我已三個禮拜無落去.
去左沙沙?有咩新發現?

毛巾問題,暫別此場!去浪記同貓兄爭食

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-4 09:51 PM 發表

仲有佢而家留長了甲, r功了得, 如轉去別埸做「機女」可更全面施展, 如有那一日我定去捧場.
她不只腿滑手臂也滑. 就是gf feel較少,否則必成為我尼期 no. 1
都話九巴好過夠生多多聲

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-5 07:38 AM 發表

這個我早就斷言,別忘兩個你都係睇我介紹.
另請睇我post#475.
原來貓兄己發表post#475,大家對睇女尺度相同

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-5 07:38 AM 發表

這個我早就斷言,別忘兩個你都係睇我介紹.
另請睇我post#475.
點會唔記得係貓兄你嘅介紹呀,真心講其實貓兄 D post 好忠肯,慳返唔少錢

話唔去唔去,又去左...........唉.............掛住架巴士,又去左...........

..........................................

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-15 11:58 PM 發表

I have written a few comments on her on this thread, though they may be hard to trace by now when the thread has grown quite long.

18 has good dup skills, has a good face but her waist is a  ...

試左80返嚟

推則閃避捨...................樣樣齊!
幾好玩
有味道
有..........3.9/4

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-9-19 01:30 AM 發表

你唔手多人地又點會推則閃避捨?
e.......放多左好多喎.
佢唔係咁,我邊樹有興趣多手呀
妻不如妾
妾不如偷
偷不如八兜!

引用:
原帖由 sunriderjj 於 2007-10-3 01:54 PM 發表
有無#) report? 係時候又試下新野
年紀稍大兼有d  Leung

引用:
原帖由 漫誘引力 於 2007-10-3 10:27 PM 發表

佢唔淨止比我攪住既時候咁講, 全程2粒鐘都係到贊我靚仔, 贊到我麻目晒!!!
我其實想同佢講, 有時有d野講得太多唔值錢, 但係費是傷佢所以唔咁講囉!!! 呵呵呵
我又試下mark佢,睇佢贊唔贊得落我靚仔

[quote]原帖由 newkid 於 2007-10-12 07:03 PM 發表
咁輕柔....不如話輕觸式

試左鯊魚簡報:
分類:左派
身形:尚可
樣貌:過得去
年紀:30+dd
揼功:欠奉
態度:極佳
V仔:頂磅有多
總評:九流流唔係太勃可能捧下佢場

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-10-21 07:55 PM 發表
先多謝貓兄提供號碼!!

!@做緊野而!^得閒就先試佢!!

樣ok啦身形就幾好!!不過把聲就真係要好好保養下先得!!

手骨一般不過用心唔媽呼,part1好快完成進入part2,動作不快不慢有舒暢既感覺!!可能由於太好傾既關 ...
如果要手骨好,不妨揾!*啦,有C Fu 級功力,又唔老,係稍肥

84 1234
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。