推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[疑難] 悅沐 sauna ?

呢個場d女鍾意一路揼、一路   "自言自語、自問自答"

引用:
原帖由 白貓兒 於 2008-1-21 06:34 AM 發表

試舉例說明,不宜以偏概全.
唔知點舉

引用:
原帖由 fredng 於 2008-1-26 05:58 PM 發表

你不舉?
(講笑,唔好嬲!)
此舉不同彼舉
此仍貓兄"試舉例說明"之舉也

引用:
原帖由 ktboy 於 2008-2-13 11:26 PM 發表
Last night 7:00pm  finally went to this misery Sauna. Just like other C-hing's claim, it is a 5 star hotel facility with 5-6 locker boys & manager serve you. Service are Polite & profession ...
part 2 Only hj?

引用:
原帖由 郭政鴻 於 2008-2-13 11:36 PM 發表

1200 for hj
too expensive
u can first book a hotel girl in tst and then go to silver spring in mk
total cost less than hkd 1200
我以前都覺得唔值,但係去完環保、紫荊泉、棕南海後
開始改觀,付出都有回報

引用:
原帖由 郭政鴻 於 2008-2-13 11:49 PM 發表

紫荊泉HKD 17xx有大餐
相對比較抵
15XX有快歺

引用:
原帖由 mpower 於 2008-2-13 11:51 PM 發表

15XX有快歺
仲有4手

引用:
原帖由 郭政鴻 於 2008-2-13 11:53 PM 發表

想間師兄, 除左紫荊泉外, 新世界中心係咪重有間同類型骨場?
我知係有,停車場直上,不過我未去過,其他師兄有冇去過呢?

引用:
原帖由 郭政鴻 於 2008-2-14 12:00 AM 發表

WHAT'S NAME OF THIS SAUNA?
係咪叫碧丽湖

[quote]原帖由 messenger 於 2008-2-14 12:03 AM 發表

i prefer Peninsula Hotel  MORE

引用:
原帖由 郭政鴻 於 2008-2-14 12:06 AM 發表

謝謝

如中六合彩頭獎,第一時間先去新世界, 之後去kobe
精盡人亡,剩低d彩金我同你使埋佢

引用:
原帖由 郭政鴻 於 2008-2-14 12:10 AM 發表

仲有間island sauna (唔係lai chi kwok果間)

呢d真係中左大獎先去
荔枝角有好嘢咩

引用:
原帖由 messenger 於 2008-2-14 12:11 AM 發表

其實我咁大個佬都未入過半島酒店飲咖啡
時間:約3年前
地點:半島酒店
Order:兩杯凍O茶
埋單:$176  (兩張紅衫魚免找)
Parking:$100

Tl Cost For Two Drink:$300

相關搜索目錄: 咖啡 酒店

引用:
原帖由 messenger 於 2008-2-14 12:21 AM 發表

時間:約2年前
地點:新發茶餐廳
Order:兩杯凍O茶
埋單:$32 + 凍飲每杯加$2   (一張紅衫魚找回$64)
Parking:$8 (入錶一粒鐘)

Tl Cost For Two Drink:$44

除了價錢,分別在於什麼呢?
話冇分別真係同樣兩杯凍O茶
話有分別就真係幾大分別.....招呼、環境、禮貌、衛生..............

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 messenger 於 2008-2-14 12:26 AM 發表

所以悅沐收$1300
其他同類場只收5佰幾
相對環保平d

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。