推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 伙記1 於 2006-10-3 07:51 PM 發表
dear kurtlau

有呀, 我一個月都有2-3次見doctor ho, 而家7個月都無事, 希望無事啦, 你呢?? 情況如何?
明天覆診,無事應該,我唔sure

引用:
原帖由 伙記1 於 2006-10-3 07:51 PM 發表

有呀, 我一個月都有2-3次見doctor ho, 而家7個月都無事, 希望無事啦, 你呢?? 情況如何?
覆診是否only check有冇事?

引用:
原帖由 stanleysex 於 2006-10-4 02:47 AM 發表
多謝各位兄弟關心, 我懷疑重未全好, 應該重有好小, 但冷凍是不是真的好痛?
重手會好痛因有水泡,但一般都只是做時有小小之後就冇

引用:
原帖由 howtodoa 於 2006-10-4 01:34 PM 發表
kurtlau兄, 你最近情況點呀? 看來心情平伏很多, 應該情況受到控制了.
今日去了覆診,一個月多小小冇事,但仍有發炎同埋我已經一個多月冇做冷凍唔知點重有小小腫

發炎同損可能是用3M所以差小小

引用:
原帖由 howtodoa 於 2006-10-4 08:32 PM 發表

嘩! 有得claim? 那間保險呀?  我都想呀!
我也有,但不是全部

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 howtodoa 於 2006-10-4 08:28 PM 發表

我都有呀, 少少紅, 醫生話係發炎, 但他說是小問題, 只要停用3m一段時間就好, 不理它啦, 最緊要係先醫好疣先, 同意嗎?
sure

bkandwh

PM左你

引用:
原帖由 bkandwh 於 2006-10-8 11:43 PM 發表

replied. feel free to contact me if there is any other questions
already PM you again,thanks

引用:
原帖由 pigeonhk2003 於 2006-10-9 07:57 AM 發表
kurtlau2005 兄..我想問你水腫好了未.醫生 給你的去水丸我吃完連未去得
曬.有什麼好提意.
我通常每天也會用手按水腫的位置(按住大約十分鐘,每天幾次)其實好快收,但我的問題是收到最後收唔哂,因為包皮阻住去水,你也是看Dr.HO????你的是什麼藥?你可以PM我

引用:
原帖由 rosa 於 2006-10-12 05:58 PM 發表
各位我想知道搵DR . HO既details,我試過睇你地d post....搵唔到哩...

仲有呢,如果做手術,係咪都係一定要去醫院?

其實都做過一次手術,不過做完仲衰=.=

唔該各位比d關於點搵dr.ho既資料我啦

thx!
Dr.Ho是男doctor,你是男定女,如是女找一個女doctor我想會好一些

引用:
原帖由 mochilo 於 2006-10-12 05:22 PM 發表
Kariyu兄i,Stanleysex兄,Kurtlau兄,各位近況好嗎?
我今日去Dr HO度復診,又發現有一細粒新疣,即做冷凍.上次傷口都仲好紅,末好.都唔知幾時先唔再出疣.希望如Dr HO咁講話近尾聲啦.
昨天覆診,已經差唔多一個半月冇事,但仍有發炎同小小水腫,doctor話現在已經開始好了

引用:
原帖由 Tony1 於 2006-10-18 11:19 PM 發表
明天會更好.各位努力呀!短短2個月差不多又一萬瀏覽人次了,證明這主題有很多人看.不過cd-rom多.我相信很多cd-rom已去了看醫生.

有個奇怪問題....一直不見版主在這版出現.版主是否已不再處理這版(性知識)?
有一些兄弟曾經PM我問我一些問題,問完之後我再PM佢都唔覆我了,就像消失了,so我覺得tony兄你真的好,謝謝你

相關搜索目錄: 性知識

引用:
原帖由 伙記1 於 2006-10-19 05:55 PM 發表

全靠tony支持, 我地先可以醫得好,
tony是值得支持的

同埋我覺得唔需要理o的無謂人,所以我從來冇覆過,難道要我和他一齊瘋嗎?

引用:
原帖由 伙記1 於 2006-10-19 10:09 PM 發表
係啦, tony 真係好人

係啦, kurtlau 你情況點呀?? 仲有無事,
PM左你

引用:
原帖由 mochilo 於 2006-10-20 09:03 AM 發表

Kurtlau 兄講得狢,唔需要理o的無謂人.越理佢佢就越得戚.
Kurtlau 兄,你近來情況點呀,可否pm給我.我傷口開始冇咁紅.下星期去覆診,希望如DR咁講近尾聲啦.
PM左你

引用:
原帖由 stanleysex 於 2006-10-20 08:46 PM 發表
yuppies兄,
收費合理睇黎我都要去驗多次. THANK YOU!!

kurtlau 兄
你都應該尾聲沒出了沒問題啦係咪呢
PM左你

引用:
原帖由 howtodoa 於 2006-10-21 11:25 AM 發表
KUrtlau兄, 上次你說以經幾星期無返發了, 現在情況什樣,, 比起早前安心很多喇! 祝你持續好轉, 早日痊癒!
PM左你

引用:
原帖由 mochilo 於 2006-10-21 08:13 PM 發表
Yuppies 兄,Thank you.我下星期去覆診.

Stanleysex 兄,你近況點呀?應該冇事囉,係嗎? 可否pm我.
哈~我下星期都要去覆診

dear tony

PM左你

引用:
原帖由 cerberus 於 2006-10-23 12:22 AM 發表
Dear Tony兄,請給我DR.HO的聯絡,因我懷疑自己中左招呀! pls pm me!!!
PM左你

引用:
原帖由 stanleysex 於 2006-10-23 11:57 PM 發表
放鬆D開頭係會好DOWN的, TONY他們會很快PM DR HO的資料給你, 我只知道在旺角惠豐中心GOOD LUCK
佢PM,以為我係tony兄

引用:
原帖由 Remyt 於 2006-10-25 12:51 PM 發表
昨天已睇了何家強醫生, 證實是淋病. 打了支針, 給了7天藥 (消炎+抗生素), 也做了抽血驗AIDS. 11月6日覆診.

今天感覺好了好多. 小便只有小小痛, 龜頭的黃色分泌物也差不多沒有了. 醫生說1-2天就可好番, 藥要吃足 ...
你中的是小事,唉~~~我醫左半年多了

可能我中左開頭o個時重有玩,所以襟應

引用:
原帖由 cerberus 於 2006-10-25 08:00 PM 發表
thank you brother Kurt, i consulted Dr.Ho yesterday, he said i'd just a 尿道發炎, no serious coz i'd no分泌物
, he gave me 5 days 抗生素. Dr Ho said i'll be getting better after abou ...
not at all

引用:
原帖由 mochilo 於 2006-10-25 09:44 PM 發表

Kurtlau 兄,
唉!我同你一樣,都醫左半年囉.今日去覆診.OK冇新疣.希望如Dr HO咁講尾聲啦.唔好再復發.
疣我差唔多二個月冇了,只是還有其他問題

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。