推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

專科經驗較多......

引用:
原帖由 stanleysex 於 2006-12-23 02:02 AM 發表
minghin  兄係咪都係原位再生? 定另外的位置?
stanley兄

現在如何?
點解你可以襟夜訓都冇事?(你次次出post的時間)

引用:
原帖由 bkandwh 於 2006-12-23 03:44 PM 發表
brothers,
小弟半年內冷凍左5次了, 全部係差不多原來位置, 我問Dr.有無其他方法, 佢話嚴重的可食藥或打針(9支)去干擾d尤, 但係just for 比較嚴重者, 佢唔suggest我做, 大家繼續努力
食什麼藥???
我都問過doctor,佢話interferon usually 用係face wart
都唔可以ensure一定得

聖誕快樂,新年快樂

今年真是禍不單行,前星期六小弟行行下跌倒入了醫院,已經休了成個星期了,今個星期尾返去覆診@#@
希望随住新一年的來臨,所有今年唔好既野都全部走哂,好運纏身

dear SonyEric:

Don't trust goven' anymore,they will never care our disease,if you persist in visiting govern' doctors,it's not only waste of time postponing the best treatment time of the disease,if their treatment is imporperly given you,it will be worse.

看來我還要休息多二三個星期......

引用:
原帖由 SonyEric 於 2006-12-25 04:59 PM 發表
Tony & Kurt,

I agree with both of you. According to my experience, don't think YMT give you any good or useful treatment. At least, my case was delayed for a week. At my view, I am disappoin ...
what veneral disease have you got?

引用:
原帖由 bkandwh 於 2006-12-26 02:32 PM 發表
一波未平一波又起
上星期一做的冷凍還未復完, 冷凍位置旁邊又起, 有冇brother有經驗?
我之前都係

引用:
原帖由 mochilo 於 2006-12-29 09:50 PM 發表

我上次做完冷凍已經4個星期,現在都OK.希望唔好再復發啦.大家努力戰勝病魔.
近來各兄弟都少報病況...看起來各位兄弟近況都好.成kurtlau兄貴言..唔好賫野全部走哂,好運纏身. ...
放埋next week會返工,但要日日去洗傷口
唔知點解重有出,可能大粒搽藥真係冇乜用
inflammation已好好多了

重有十幾個鐘,就可以過左我廿幾年裡面最谷底的一年
時間請快一點過去!!

引用:
原帖由 mochilo 於 2006-12-30 10:36 AM 發表

咁你唔考慮做番冷凍.大粒會容易野開.如果係唔同位置出就係野開�W(問過dr 佢係咁講).
friday做左

今年一定會好運
同個disease

引用:
原帖由 minghin 於 2007-1-5 07:15 PM 發表
今日第五次見Dr 了,轉咗搽藥.
希望有效啦.
點解唔做冷凍?
搽藥我覺得麻麻地.
細粒可以,但大粒就...

引用:
原帖由 minghin 於 2007-1-5 09:23 PM 發表

同一位置己做咗四次冷凍,
但效果唔好,唔似係疣,
所以試吓轉搽藥.
因為之前生左一粒大的,我以為搽藥OK,點知愈搽愈大粒,都要做冷凍.
因為我大部分有疣的地方都是在發炎位置,只有唔復發我的其他問題才可以解決

引用:
原帖由 howtodoa 於 2007-1-6 01:14 PM 發表

kurtlau兄, 隻腳好返未, 我之前用3m都有發炎, 不過醫生話好小事, 過一段時間就好, 仔叫我不要每天都用肥皂洗它, 特別係"滴露簡", 太清潔反而仲難好.
我用doctor比的消毒藥水,腳好返好多但重要去洗傷口,放左成三個禮拜,今日開始返工,

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 bkandwh 於 2007-1-8 12:56 AM 發表
mochilo,
今次唔敢肯定, 比較似疣, 但係上次肯定係腺體,d粒粒橢圓形,佢越來越大,始終都要殺它死。
我諗又要睇Dr了.................
係咪附近再出?我都係

Mochilo,bkandwh

我15集,不過唔會再有16

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-1-12 02:41 PM 發表
難道你說penguincolala .他有事會pm我們.難道你唔知道這題目的玩法.
這裡玩法是「有事鍾無艷,無事夏迎春」有事PM,無事CD-ROM。
都有Cd-Rom PM過我

引用:
原帖由 minghin 於 2007-1-18 06:57 PM 發表
第六次睇Dr Ho.証實己沒有疣,
2007年就是關健的一年,
其實我有心理準備會復發的.
不過一發現就醫,同佢鬥快.

我相信一定會有好的一日

dr.ho三點至五點會小人o的,我看過早上,好多人唔好
我看dr.lam都係,約左都要等一個鐘@#@

dear mochilo

一星期多冇事,我好有信心今次一定會好,大家都係

引用:
原帖由 minghin 於 2007-1-23 10:27 PM 發表

請問知唔知 包皮炎或龜頭炎的症狀是怎樣的,
我的位置仲有 紅腫,損咗,痕癢,
搽咗藥膏都有10多日仲未好番,
會唔會似包皮炎或龜頭炎的症狀呢???
紅同埋可能會損,你有冇食藥?
我龜頭炎醫左成十個月,時好時壞,因為發炎的位置就是出疣的位置.現在好了九成幾.
龜頭炎問題唔左,只要食藥同搽藥膏一定好.
你是否現在冇出了?

引用:
原帖由 minghin 於 2007-1-24 10:24 PM 發表

我是發炎的位置就是出疣的位置,
有食藥同搽藥己10天了.
好似無乜好轉.我又再要找Dr 睇吓Sample Text
很serious嗎?

引用:
原帖由 yuppies 於 2007-1-29 11:38 發表
DR. HO o個度個4眼護士眼神好凌厲下,
我交尿液樣本時同counter護士低頭私語時,
仲難頂(不過可能是自己心虛)
第2次已經無感覺了!
我看了很久都覺得冇野,不過dr.ho的4眼姑娘好像很憎恨我們這一些中招的人

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-1-29 21:15 發表
去玩的人是女人也憎.但問心天下間那有男人不去玩.我反而覺得4眼姑娘沒有什麼.
佢的工作態度看來比較好

引用:
原帖由 yuppies 於 2007-1-30 15:09 發表
4眼姑娘工作態度確係爽,
其他就不能要求了 !
你想

引用:
原帖由 minghin 於 2007-2-4 21:46 發表

stanleysex兄 & kurtlau兄
你哋情况如何???有好進展嗎?
我情况就OK啦..E家己有9成幾復完呀.
希望快寫完結編啦...
你吔繼續努力呀.好快雨過天睛的,
都係腫的問題,唔知why退唔到....
好像有小小setback,不過唔sure
自從有呢個disease之後,好大presure,現在排了期看精神科

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。