推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

TST Sauna

我5-6年前第一次上tst, 當時好多囡囡都算後生, 約25啦, 仲要係local又揼得, 合晒我心水!!! 攪到當年我成日上去!
但近幾年少咗好多, 一來我唔多鐘意外省囡囡, 二來local的少之又少, 遇到的又唔揼得 (可能我貪心啦)!!!  偶爾遇到件好的local, 我都會上得去多D, 但唔知點解又好快唔做!!!?

回顧部份囡囡都好, 睇睇有冇師兄試過!!!
n年前的&&: 係我第一次上tst的囡囡, young local, 高身形又大波, part 1又好力!
n年前的!^: 約30的local, 身材一流, part 1又到位好力!!
2年前的@@: local, 高, part 1好好力, part 2 反應好正, 次次都有真水!!! 有時仲有環保吹同俾我玩射波波!! 可惜走了一段時間, 半年前返tst叫 #^, 但2個月後又走咗!
半年前的日間 !#* (唔係夜間果個 !#* 癲妹呀): local, 細細粒, 好靚女, 叫話26歲, part 1 就唔得咯, 勝在相頭好啦, 但早2個月前又走咗!!!
^仔: local, 應未到30, 白白淨, 波波好有手感! part 1真係好好好好力, part 2 好識做反應! 呢個有可能仲做緊 (因佢係夜班, 我好少夜晚去).
以我所知, 而家日班仲有 !@, %%都係後生local.

其實我好鐘意tst果場, 雖然有人會覺得舊少少, 但總算乾淨! 毛巾白得唻又夠厚身! 早2個月去收hk766, 夜晚11點後有減價, 但唔知50定100!

最後, 如果師兄有local介紹, 或請pm告知, 謝!

回復 32# 的帖子

CHING, 可否介紹一吓你提到的幾個local bg 呀? 我只會mark local的, 謝...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。