推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

51 123
發新話題

過檔香港電台女記者-黃雅宇

原帖由 pearapplejuice 於 2006-9-12 04:32 PM 發表
亞視最索梗係張慧慈同埋陳珮琳啦
張慧慈唔系好靓

我一见渔民大哥个大头相就想笑

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-10-2 03:12 PM 發表

糊涂大哥, 不如你又整返張大頭相俾大家欣賞o下啦???
我唔识点整啊,我是电脑盲

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-10-2 03:22 PM 發表

係咪覺得好俊俏呢!!學weeewaaa兄話齋,你都整番幅啦!!
好搞笑

fredng大哥

多谢,

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-10-18 12:12 AM 發表

點止抹o左咀,仲恤埋個髮o忝噃!!!
我已经著埋西裝,打埋呔啦

引用:
原帖由 wc20032004 於 2006-10-20 01:31 AM 發表

那就要搵和尚介紹你儸
話灑都係專家
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-10-21 12:19 AM 發表

其實張大頭相乃係小弟自己嘅劣作,都還可以吓話??
可以,边个xk唔可以架

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-10-22 11:37 PM 發表

唔駛啦!滄桑啲咪仲好!!!
雅宇姐可能唔中意咁滄桑喎

引用:
原帖由 wc20032004 於 2006-10-26 06:05 AM 發表

如果個個人都好似漁民大哥甘樣.....為己爲人....的精神
哩個世界就和平好多....
无错,渔民大哥真好

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-10-27 12:24 AM 發表

知道嘅話實揚開去!!!!

引用:
原帖由 wc20032004 於 2006-10-30 03:35 AM 發表
在網上衝浪時發現.....原來雅宇姐有D後臺.....

下面網址第1段已經說明左....
http://www.epochtimes.com/b5/6/9/11/n1450606.htm
打唔开

引用:
原帖由 wc20032004 於 2006-10-30 05:55 AM 發表

應該沒有問題.....
可能以爲早上這一段時間....網站整固...
所以才間歇性上吾到
不如你八来听下

引用:
原帖由 wc20032004 於 2006-10-30 06:11 AM 發表

第一段中間有句"突接在香港『亞視』任記者黃雅宇侄孫女電話﹕........"
乜鬼背景姐,讲多D啦wc20032004大哥

引用:
原帖由 wc20032004 於 2006-10-30 06:16 AM 發表

"賣下關子先....."
今晚八比我听喇我要训觉啦

多谢fredng 大哥

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-4 08:20 PM 發表

輸咗啦, 唔係你重見到小弟咩!?
weeewaaa大哥輸血现埸直播
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

而家又无事咯喎

多谢fredng 大哥

引用:
原帖由 fisherman 於 2006-11-7 11:23 PM 發表

weeewaaa大哥,我怕連魚都無得釣,要去唱黑獄斷腸歌呀!!!
唔使惊喎渔民大哥,weeewaaa大哥实陪你一齐入去唱

引用:
原帖由 wc20032004 於 2006-11-8 11:46 PM 發表

兩位記得帶番個"二胡".....
合演
到时wc20032004大哥做唱,weeewaaa大哥做主持,小弟同渔民大哥做拉"二胡"

唔大哥就.........跳脱衣舞啦

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-21 11:31 PM 發表
Fred 大哥!!!! 感激!!!
漁民大哥, 宇姐等緊你返嚟呀!!!!
渔民大哥会唔会出海打鱼时沉左船啊

多谢  
fredng  大哥

51 123
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。