推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-21 12:24 發表

好野,老豬同吉吉下一季都玩
吹水都吹唔切啦,唔知得唔得闲玩添
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-21 13:18 發表

各位午安~
Air Supply大哥午安
今日唔使上大陆咩

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-21 13:25 發表

是旦玩下O者,都唔會阻你好多時間,你八少一陣,都係度啦D時間
而家唔识玩呢

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-22 00:39 發表

又無左1000泥碼
1000分定1000蚊呀

happycamel哥晚上好列位大哥吉祥

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-22 00:51 發表

係1000分~

糊塗豬豬晚上好~
Air Supply大哥有礼

咁都好啲,唔係输现金

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-22 00:55 發表
一哥晚上好
剛收工定威完

梗係分啦 我都抖緊暑
边有得去威咁好彩收工好耐喇,係车场比人搞掂咗咪灰溜溜咁走返嚟啰,刚冲完凉先上

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-22 01:01 發表

講明白爣o唔得?
今晚同人打麻雀,比人追住嚟食,输光晒咪返嚟上网啰近来运气鬼咁差

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-22 01:08 發表

咁就要忍下手咯~
都算忍手啦,成个星期先打一次,不过打亲都踩
成日想搏自摸,结果害到自己

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-22 01:14 發表

出千    
推车大哥晚上好少见你咁夜喎

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-22 01:14 發表

我一個月都未必有一次~
我度车场成日有人打嘛,见到就忍唔住咯

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-22 01:09 發表

唔怕 有AIR SUPPLY 供氣 換走晒灠I氣 下次開始行運啦
承你贵言啦
happycamel哥天日唔使上班呱

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-22 01:23 發表

一閃即..................  
不要嘛,长夜无事,正好清谈呀,推车大哥又何必急在一时呢

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-22 01:23 發表

實情係我輸一之已經輸凸晒~
北漏道拉係咪就係越南佬呀

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-22 01:24 發表

如果打得唔大, 輸咗咪當係娛樂費囉~
大与小就见人见智了

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-22 01:25 發表

在家中上班 慘過番工
happycamel哥何出此言呢唔会係。。。。。。

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-22 01:29 發表

我對女的興趣大
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-22 01:31 發表

步走幾公里    好支力
去边度嚟呀,如果步走幾公里就叫苦,想来推车大哥的身子也算不得好

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-22 01:33 發表

你實有運行 ,桃花行先  
桃花刧算唔算係行运呢

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-22 01:36 發表

孭住五十斤呀  
咁都唔係乜嘢吖,想当年军训时,又咪五十斤装备跑十公里越野

虽然唔係我

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-22 01:39 發表
頂唔順, 瞓先喇各位~
Air Supply大哥好梦连连

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-22 02:04 發表

試下就知
有又唔怕喎单身得太久,发觉自己也有点变态了,昨天看见了一头母猪,还觉得它眉清目秀呢

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-22 02:09 發表

你係想當年定想當然
当然係想当年时自己的想当然想法啦

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-22 02:12 發表

見到母豬起痰 你好好正常boh
讲笑而已

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-22 02:14 發表
夜已深 要去會周姑娘了
各位好夢
happycamel哥886
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-7-23 18:03 發表

好多兩好又就快收山Lu…...

黃昏收工大家好
好多兩好又就快被天收拾Lu

黄昏再美终要黑夜
依然记得从你口中说出再见坚决如铁
昏暗中有种烈日灼身的错觉
黄昏的地平线
划出一句离别
爱情进入永夜的晚上大家好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。