推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

^ o ^ 留言聊天千千舍

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-1-2 10:38 PM 發表

小豬豬,
你同你老婆如花耍花槍行遠, 唔好搞亂人]個場!!!
小捕快
你夺我妻子还含血喷人
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-1-3 12:13 AM 發表
好, 茅人............

落閘!!!!!!!!!

(關閘後如要出入, 可用側門, 那裡有巡警把守!! )

[FLY]撬閘[/FLY]

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-1-3 12:12 AM 發表

小豬豬,
你奪黃員外妻子如花作自己老婆, 重要含血噴人!?
你呢个黃員外,我几时夺你妻子呀

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-1-3 10:06 AM 發表

做咩不停咁打人.......
皮蛋大哥你有所不知呀,呢个曾经做过捕快嘅黄员外话我勾引佢妻子如花喎,

佢话如花对佢一往情深,唔会背负佢嘅,查实佢夫人如花係同皮蛋大哥你有染姐,

皮蛋大哥你要为我澄清事实啊

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-1-3 10:27 AM 發表

你條友又幾鐘意咩都屈下人.......
咁我比小捕快屈惯咗,潜移默化,咪学识屈人啰

乜同黄员外夫人如花有染果个唔係你咩,皮蛋大哥

咁你上次讲果个唔通係如花个妹如梦

皮蛋大哥再见了,要开工喇

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-3 11:12 AM 發表

原來臭蛋係d咁既蛋~!!
咪就係,千千姐姐,讲多个秘密过你知啦,皮蛋大哥仲同苏丹红小姐好熟架

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-3 11:15 AM 發表
我都係坐定定睇野好過喇~!!你地d關係真係一塌糊塗~!!
千千姐姐,咁你要担定张凳喎

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-1-3 11:23 AM 發表

你又講埋一份呀.......
皮蛋大哥,好过食埋一份呀,千千姐姐佢钟意食皮蛋咯喎

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-1-3 11:26 AM 發表

要唔要爆谷...........
我想爆石呀
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-4 10:19 AM 發表

WHO IS 苏丹红小姐~????
唔係瓜,千千姐连苏丹红都唔识,咁又难怪嘅,你都唔係女主播D版友,肯定少睇新闻,

等小捕快一阵过嚟话你知啦

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-1-4 11:59 AM 發表

我都想知~~~~~
乜连皮蛋大哥你都唔知呀,近来佢同你地蛋字派关系都好密切下嘅喎

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-1-5 12:03 AM 發表

落閘!!!!!!!!!

好, 茅人............撬門

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-1-7 12:46 AM 發表

成日都係呢句, 你悶唔悶呀你???
咁小捕快你有冇好D嘅教我呀

你都唔好得我好多

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-1-7 09:14 PM 發表

你係佛山四大才子首喎, 你唔識諗??
燿麰n人教????
哈,你關閘我撬閘有乜唔啱,

你又唔接我嘅话,唔通叫我自己响度自言自语喎

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-1-8 09:29 PM 發表

小豬豬, 你不嬲都係自言自語謚!!!  
那么,小捕快你要找此话题跟我说喔

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-1-9 12:08 AM 發表

落閘!!!!!!!!!

老子就是要撬閘,你又能把老子怎么样

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-1-9 10:11 AM 發表

果然利害~~
皮蛋大哥你有所不知啊,对付小捕快一定要狠狠地,毫不留情,咁佢先会好好地咁对待如花架

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-16 11:39 AM 發表

金魚好好睇架咩~!點解叔叔一定要帶人金魚既~?
不如帶糊塗哥哥去睇啦,佢一定俾我更有興趣~!
千千姐姐,两个金魚佬去金魚佬度睇金魚,金魚佬以为我地嚟抢生意咯喎

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-1-16 11:50 AM 發表

係wor....點解一定要係金魚呢.....

唔睇金魚睇咩好呢~~
皮蛋大哥,不如你带我去睇小捕快跳脱衣舞啦,你上次话睇过都唔错架

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-17 08:36 PM 發表

咁要問下蛋叔喇~!!係佢話要去睇金魚架~!!
皮蛋大哥做咁耐金魚佬都想睇金魚,证明佢对呢行嘅前景充满信心

千千姑娘金安吉祥食饭未呀

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-1-17 12:04 PM 發表
咁好唱口呀.....千千妹妹.....
皮蛋大哥你都唱得唔错

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-17 08:42 PM 發表

原來蛋叔有d咁既興趣............~!!!
上年纪D人可能係咁架喇

引用:
原帖由 千千 於 2007-1-17 08:44 PM 發表

糊塗哥哥....你都好耐無點歌俾千千聽喇喎~!!
我听小捕快讲,话个网站好难打开,佢一首都冇听过,我咪唔再点啰,千千姑娘你度有冇咁呀,

你想听我可以点比你听嘅

一首非常伤感嘅歌

http://ting.51t.com/5ECA3455/5C23ABA4/ 林忆莲 当我眼前只有你

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。