推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-11-5 10:48 PM 發表

糊涂大哥一粒鐘打二十萬字都得呀, 邊使人幫手呀!!
哗...weeewaaa大哥你咁睇得起小弟

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-11-5 10:55 PM 發表

行貨都唔交?!
沉实稳重,神清气朗,体态潇洒,美中不足既可能过于儿女情长。o岩唔o岩啊KLOSE哥

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-11-5 11:07 PM 發表

錯晒啦!

態度輕浮、無神無氣、笨頭笨腦、唯一可取既係英雄氣短!

咁就差唔多啦!
哈...哈..如果屈大哥见到你咁讲佢,下次你地聚会佢实灌醉你

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-11-5 11:20 PM 發表

交友版規矩....邊個唔入蟈N講佢壞話囉!

佢唔會灌醉我既!佢知我唔飲酒既!
KLOSE哥原来唔飲酒架

咁有无食烟架

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-11-5 11:47 PM 發表

飲!不過酒量好淺!

食!因為戒唔到!
我都戒过好多次都戒唔到。

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-11-5 11:56 PM 發表

我頂多可以食淡齱I

同埋將個時間拉長齱I即係相隔既時間長齱I盡晒人事!
我一日一包啊

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-6 01:59 AM 發表

錯晒啦!我係不折不扣既「網飛」......
咁嘛即是流氓,屈大哥

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-11-6 02:03 AM 發表

你放心,唔使我出手,都大把人出酒灌佢......
KLOSE哥咪可以同休大哥联手反抗o罗

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-11-7 12:18 AM 發表
落閘、關門、數銀紙!
KLOSE哥唔通系银行职员

休大哥,KLOSE哥,屈大哥晚上好,

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-11-6 10:27 PM 發表
今晚一哥無出現!睇怕佢部腦都係....
多谢KLOSE哥琴晚指导

我个脑无问题,电脑都应该搞掂左

早晨休帅哥

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-7 09:31 AM 發表

糊涂小弟,早晨啦!   
休帅哥食左早餐末

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-11-7 10:50 AM 發表
各位早晨呀!!!!!!!!!     
AkiraYuki 哥早晨         
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-11-7 11:05 AM 發表
一兄, 早晨, 今日唔需要返工??
今日休息,AkiraYuki哥你呢

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-7 01:44 PM 發表

糊涂小弟,今日放假咁開心!   
唔係啊,部车散左,去左维修

休帅哥食饭末啊

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-7 01:50 PM 發表

咁即係無工開, 有無人工架??  
有,点会无呢

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-7 01:51 PM 發表

未呀!   
咁你唔去食饭,唔好饿亲胃啊休大哥

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-7 01:59 PM 發表

咁咪幾好, 無端端多日假!   
做野当然有日好有日唔好架啦,放开D,睇开D又过一日咯

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-7 02:06 PM 發表

你又講得對!   

不過近期我好呀!   
人生不如意八,九,读书时煩作业,毕业煩工作,到老了又忧子女,

人生几十年实在有太多数不完的烦恼,既然係咁又何必去想咁多呢,

倒不如开开心心过好每一天。开开心心解决佢。

送首歌比你,等你忘掉忧愁,忘掉烦恼。曲虽忧伤,但音无哀乐,听者有心。弹者何意呢

http://www.mtv22.com/Html/mtv1441/play_63877.htm

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-7 02:48 PM 發表

多謝你的安慰, 我煩的是事業!

最近有朋友找我做生意!  
有机会可以去试一试呀,人生有机会的唔会好多,休大哥你要把握机会啊。

小弟远在天涯也会祝福你的

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-7 03:05 PM 發表

我好想創業, 但我係外行.....
係咁要小心D啦,不过万事开头难,成功了不要洋洋自得,失败了也不用心灰意冷,

正所谓得意不快心,失意不快口。

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-7 03:29 PM 發表

但如果要創業, 就要放棄現在的工作.....
係咁你要权衡利敝,如果觉得自己应该去做就要义无反顾,永不后悔,

如果觉得无把握就幍光养悔,等待下次。

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-11-7 04:17 PM 發表

不過開花店我就真係外行, 完全唔識.....
可以一边继续工作一边学习。

相關搜索目錄: 花店

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。