推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-19 11:08 發表

100% 贊成 , 對事不對人 , 一定系個人
火鸡哥早上好

当然是啦,我不是那起子无耻之徒,借一些事对人打击,见人家平时交好,有来往,就认为别人是一伙的就对人含沙射影指桑骂槐,心胸之狭窄无出其右。
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-19 11:23 發表
輸左兩條曼魚 今朝見到都
happycamel哥早晨

今次输咗,下次赢番嘛,唔使咁火嘅

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-20 02:12 發表
我x左一次姐  
你估數祖宗十八代好易牙
食粒伟哥咪得啰,莫说区区十八代,操佢八十代都得呀

列位官人早上好

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-20 10:19 發表
保保一哥早晨           
各位早晨
happycamel哥好,近况如何呀,手气果方面喎

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-20 12:51 發表

老豬同火雞都俾個球證搞卵掂左...
能够同火鸡哥共同进退是我的光荣

利物浦係车仔黑星嚟架,由其係欧联,利物浦实赢嘅。点知今次衰咗

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-20 18:14 發表
討厭的週一 
各位晚上好   

happycamel哥係咪討厭佢有排未有假放呀

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-20 20:57 發表

老豬你有無睇果場波呀?

我係曼聯fans都戥利物浦唔抵呀....講表現利物浦全場都壓住車路士黎打, 威脅攻門又係利物浦佔大多數, 咁樣輸個無可能係12碼的12碼...
冇啊,不过我知车仔几次冲击欧联杯都係败係利物浦手上,所以我先捧利物浦咋

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-20 20:58 發表

一日到黑都掛住上床訓覺
火鸡可能前世未训过觉

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-8-20 20:34 發表

妖~~~我在床上不會與你共同進退
咁又係,始终有个会快啲嘅

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-20 23:38 發表

跑馬都有平頭啦
happycamel哥早晨,列位官人金安

跑馬又经常堕馬添

引用:
原帖由 Orange+Fai 於 2007-8-20 23:58 發表

聰明, 果然大家諗緊「同一樣野」

不過我唔明你講果隻係乜野牌子?
獅王咸味牌啰,证明橙辉哥仔谂去第二度

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-8-22 09:37 發表
呢期跟我買對家就攪掂晒。 
金巴大哥早啲讲吖,累我唔见三千皮

happycamel 哥早晨,AS大哥好,辉哥仔吉祥

费时打橙辉喇,个橙字打起嚟好复杂

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-22 19:33 發表
閃去扮扮先   
happycamel哥闪去扮乜呀
   Air Supply  大哥晚上好列位官人吉祥

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-22 23:35 發表

一定唔係扮能者模樣
係講緊食飯飯
happycamel哥早上好

食饭都要扮

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-23 10:46 發表
一哥早晨                
BB音嘛
有BB音仲唔快啲返入唔大哥度睇下有冇“拉拉“饮

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-24 00:08 發表
甘我地去搵曹雪芹囉
聽講佢有間乜樓一樣可以發夢
曹雪芹果间叫下流,可以发春梦架嘛

happycamel哥及列位官人早上好

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-24 11:46 發表
早晨各位~
Air Supply大哥,而家大陆上到喇,用咗呢个网址http://59.188.23.228/f

以前就係呢个嘅http://59.188.23.239/f

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-25 09:46 發表
又到週末
大家早晨呀         
happycamel哥早晨

今日有去边度威冇

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-25 09:49 發表

呢個境界實在唔易做, 但我會繼續努力~
Air Supply大哥,其实都唔係几难啫,只要平时多啲静坐常思己过,闲谈莫论人非,能受苦乃为志士,肯吃亏不是痴人,敬君子方显有德,怕小人不算无能,退一步天高地阔,让三分心平气和。

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-25 09:52 發表

咁早叫我有咩好野益我
唔大哥,证明Air Supply大哥每时每刻都挂住你,对你念念不忘呀唔知你係咪争佢钱呢

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-25 09:55 發表

佢留港威威~

糊塗豬豬早安~
支持本地经济,很伟大的行动

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-25 10:01 發表

可能係佢爭我錢, 驚我太早走左, 還唔到比我咋
咁又唔会,Air Supply大哥见你唔到实会比过我,叫我比番你嘅,大家都知我最老实架啦

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-8-25 09:59 發表

咁做大劑
以上我全部唱反調
唔大哥,受思深处宜先退,得意浓时便可休呀

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-25 10:38 發表

做得到
做唔到
未算完全做到
我讲得复杂啫,其实就係一念放下,万般自在,得理要饶人,理直气要和,唔算难

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-25 10:45 發表

我係貧賤不能移到外面消費至真~
差啲睇错以为你话自己淫賤添

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。