推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-24 12:12 發表

浪漫都唔係等大雨呀,傻豬
谂住雨中拥抱会比平时来的更有感觉嘛
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-24 12:17 發表

咁你呢招用過幾次係幾多女仔身上呀?
暂时未有人上钩

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-24 12:18 發表

係比平時覺得特別凍添呀
係肉紧先啱

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-24 12:24 發表

你?
120C珠江牌

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-24 12:25 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
咁咪仲好,多斜路先多急刹,多急刹先多机会

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-25 08:39 發表
各位早晨               
happycamel哥早晨
点啊,上期六仔有冇中到头奖呀

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-6-26 09:19 發表

有咩睇! 
happycamel 哥改咗囉,叫佢POST番上嚟比我地睇过

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-26 10:59 發表
樂樂, 金巴, 一哥, 豆豆早晨~
Air Supply大哥早晨
嚟咗呢度几日,终于见到你喇

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-6-26 11:39 發表

老豬: A S 不嬲日日都係度喎。 
但大家无缘相逢呢

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-26 11:49 發表

一哥好, 唔容易撞到您啵~
我多地方去嘛加上呢度讲赌多,咪少入嚟啰

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-6-27 10:09 發表

我知第一次世界大戰咪要九十幾歲,條數點計呀!
我知烽火戏诸侯发生係六百年前,咁我咪老妖精

列位君子早上好万福金安

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-26 22:41 發表
洗大餅先, 轉頭至番嚟~
Air Supply大哥,你都要洗大饼架,实在太好喇

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-6-27 10:18 發表

老妖豬早上好   
happycame哥好
猪八戒未跟唐僧时都算得係妖架

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-6-27 10:20 發表
老豬又過黎講故事。  
原文再续书接上一回,话说:"话说宣王自东郊游猎,遇了杜伯左儒阴魂索命,得疾回宫,合眼便见杜伯左儒,自知不起,不肯服药。...朕今与王后出游俪官,无可消遣,聊与诸侯为戏。他日有事,与卿无与!”遂不听郑伯之谏。大举烽火,复擂起大鼓..................

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-27 10:41 發表

點解會太好? 莫非你屋企有好多大餅等緊人幫手洗?
唔係,我以为得我一个男人老猪要洗大饼咋,今日发现原来天涯海角处亦有一位人兄与小弟共同进退

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-6-27 10:43 發表

妖 精

又黎玩野  
口水多,冇地方喷

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-27 11:22 發表

洗大餅本來就係我嘅強項~
咁有机会同你较量较量至得

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-6-27 11:25 發表
回復 #9811 Air Supply 的帖子

AS 兄  

仲未去蘇州?
江南名郡数苏杭,写在殷家三十章.西湖烟水茫茫,百顷风潭,十里荷香.宜雨宜晴,宜西施淡抹浓妆.尾尾相衔画舫.周卿嘅太常引将苏州描写如此美伦美唤,引人入胜,Air Supply 大哥真係要好好游览一下呢个中国千百年来风流才子际会之地呀

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-27 22:34 發表

我就收皮~
好过我比人收咗皮

列位官人万福金安

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-27 23:01 發表

一哥晚上好~
Air Supply大哥咁夜未训嘅,睇紧赛马咩

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-27 23:05 發表

係做緊善事~
我今晚都做咗
点解返嚟上网成日弹个什么杀毒什么东西出嚟,话我比黑客攻击嘅

happycamel 哥今日竟然冇上嚟同我地请安喎,真係过份呀

列位官人早上好万福金安

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-6-27 23:20 發表

我地呢邊無咁嘅事噃, 可能你早前上過某啲國內網中咗木馬~
我很少上其它网嘅,除咗上本区啲电影网,不过果啲係正规网站嚟架

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-28 18:44 發表

老豬黃昏好
豆姑娘好
近来很忙吗,这么晚才上来

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-6-28 20:35 發表

是的,剛吃晚飯
我係讲你日头呀,而家都好少见你出POST嘅

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。