推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-12-1 09:45 PM 發表
超超咩環境先?!

食完飯再上嚟!
KLOSE哥咁夜先食饭
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-1 09:53 PM 發表

你係豬, 我係人!   
咁都叫有人喎

我仲係一只大懒猪

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-1 09:56 PM 發表

好熱鬧呀!   
係呢,休大哥,点解呢几日唔见屈馆主嘅

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-1 10:04 PM 發表

其實你都好勤力!  
边方面先

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-1 10:05 PM 發表

佢去左濕呀!   
唔係去左风花雪月咩

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-1 10:16 PM 發表

佢成日都周圍去呀, 點會咁早返屋企喎!   
咁屈大哥嘛百烛(蜈蚣)咁多脚

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-12-1 10:20 PM 發表

要做嘢嗎!
刚啱先收工咩

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-12-1 10:19 PM 發表
有冰度去
做乜唔預我 ~~~~~~~~~~~~~
恐怕佢地去嘅地方卡姐唔适合啫

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-12-1 10:26 PM 發表

埋!

香港地大把人十一二點至食飯....當宵夜求求其其又一餐!
晚饭,消夜一齐食,除左唔使比多重钱仲多番时间做野

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-1 10:34 PM 發表

打牌, 你又啱???   
卡姐係出名赌神莫讲话打牌,百家乐都得啊

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-12-1 10:36 PM 發表

你真係聰明!

就醒你一記拍後腦啦!
KLOSE哥有冇D好D架

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-12-1 10:45 PM 發表

我唔識打.......
等我教你打啦

同休大哥联手捉卡姐墨鱼

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-12-1 10:55 PM 發表

← 得呢個咋!

頂住檔先!

捱完成個禮拜....成個散Q咗!

都係早啲瞓!拜拜!
咁都係第一个好过喇

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-1 10:54 PM 發表

女仔人家, 咁懶賭!   
小赌怡情,冇乜所为啦

不过大赌兴家,中赌养妻活儿喎

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-1 11:05 PM 發表
終於收工啦, 閃!  

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-12-1 11:08 PM 發表

小糊塗屈我
卡姐唔中意做赌神咩

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-12-1 11:19 PM 發表

你冇聽休休講咩, 女孩子唔好賭呀, 唔得人鐘意架
咁卡姐唔赌钱嘛好多人钟意

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-12-1 11:23 PM 發表

你估下
卡姐天姿灵秀实多狂蜂浪蝶围住你转啦

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-12-1 11:31 PM 發表

我要训觉喇卡姐,休帅哥

[FLY]早晨,早晨[/FLY]

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-12-2 11:24 AM 發表
各位早晨呀!!!!!
AkiraYuki哥午晨呀

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-2 01:13 PM 發表

一哥午安呀!...
屈大哥多日不见别来无恙吧

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-2 01:40 PM 發表

感覺不錯 ... ... 有種重生的感覺 ...
莫非屈大哥又再次坠入爱河

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-2 02:02 PM 發表

回到 18、22 歲時 ... ...
咁就恭喜恭喜

唔怪得成日唔见人啦

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-2 02:31 PM 發表

其實只係大部份時間起 QQ 咋 ...
今日你係咪休息呢?...
就快开工啰

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。