推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

^ o ^ 留言聊天千千舍

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-4-24 11:38 發表

回魂啦...............
皮蛋大哥唔好顾左而又言他喎,我讲紧叫你摆番几围喎
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-4-24 12:27 發表

哈哈......點解我自己唔知既.......
千千姑娘自己知咪得啰,皮蛋大哥

引用:
原帖由 皮蛋 於 2007-4-24 12:43 發表

佢唔會知啦......佢成日覺得我對佢好衰.....
咁你以后要加倍努力喇,用你嘅诚意感动千千姑娘

引用:
原帖由 31024 於 2007-4-24 12:43 發表

YEAH~GIVE ME FIVE~
大家咁话虽然我唔知係乜野意思

引用:
原帖由 31024 於 2007-4-25 11:04 發表

唔該晒千千~
THX~ ^3^~
逢要求提供天气情况者..................最低限度要请食饭

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-4-25 21:26 發表

最高呢?
负责打初级会员一身

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-4-25 21:35 發表

責任重大, 唔係個個負得起!
好在你而家係超級貴賓

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-4-25 21:45 發表

但係我成世都叫初級會員!
咁咪转过另一名啰,反正以你而家嘅功力相信好快又係超級貴賓架喇

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-4-25 21:52 發表

其實我好中意初級會員個名, 隨和D嘛!

都係過返唔大哥個動物園傾!
係边度吹都一样0者

引用:
原帖由 流川 於 2007-5-7 19:44 發表

當然有啦!
流川大哥晚上好
近来千千姑娘都好少现身

引用:
原帖由 千千 於 2007-5-8 10:35 發表
詳盡天氣報告及預報 10:30更新

一道高壓脊為華南帶來普遍晴朗的天氣。

本港地區今日天氣預測

天晴,但部分地區有煙霞。日間天氣炎熱。吹和緩至清勁東風。

展望:明日部分時間有陽光,本週後期雲量較 ...
点解冇打台风嘅

引用:
原帖由 流川 於 2007-5-8 13:38 發表
難怪妳常嫌我體力不夠妳好!
怪唔得千千姑娘走得咁快啦,原来体力好

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-1 10:48 發表

原來我搭錯線,閃人。 
咁又唔使唔好意思嘅,反正你都唔系第一次搭錯線

千千姑娘你好好耐冇同你打过招呼喇,唔知今日天气如何呢

引用:
原帖由 皮蛋 於 2008-3-4 13:49 發表

做咩成日搭錯線先..........
皮蛋大哥晚上好
金巴大哥有啲傻傻地架,所以成日搭錯線
唔好同佢讲话系我讲架

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。