推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-5 11:10 PM 發表
收工啦, 閃!  
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-6 12:52 AM 發表
矛人, 早抖!   
你早抖,我早晨

休帅哥早上好

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-6 01:06 AM 發表

nitenite.......
屈大哥琴晚又一个不眠之夜

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-6 12:02 PM 發表
又到左星期三啦!  
天晚休大哥又可以早下班

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-6 12:09 PM 發表

係呀, 又可以去濕啦!   
怪唔得休大哥唔去打麻雀啦,

原来同爱人去玩

屈大哥,KLOSE 哥,有人重色轻友啊

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-6 12:20 PM 發表

殊, 咪貢大聲呀!  
休大哥去湿係咪即是拔火筒啊

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-6 12:23 PM 發表

巴塞羅那贏波, 節哀順變罷........
KLOSE 哥衰咗囉

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-6 01:48 PM 發表

你笑佢, 因住佢打你呀.......
休大哥唔笑佢难道要哭,好唔老嚟嘅喎

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-6 01:52 PM 發表

即係去玩呀!  
我以为针灸拔火筒添

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-6 02:05 PM 發表

高斯好鍾意雲達不來梅架!!!!  
佢唔係鍾意云尼斯达来咩

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-6 02:12 PM 發表

濕係英文翻譯字, 意思係去玩, 香港人之俗語!
小弟明白,多谢休大哥

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-6 06:06 PM 發表

不單止錢, 女都係...
休大哥你都大把女啦

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-6 06:15 PM 發表

我無呀, 得一個咋!!!  
休大哥你都好专一喎

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-6 06:17 PM 發表

呢個係我唯一既美德.......
美德係优点啊嘛

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-6 06:27 PM 發表

但係我有好多缺點呢......
你认为嘅缺點可能你女朋友当係优点呢

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-6 06:36 PM 發表

你都好識安慰人喎....
乜休大哥当我係安慰啊

如果真心爱一个人,佢所有嘅缺点响佢眼中都会变成优点

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-6 06:47 PM 發表

當真愛屋及烏????   
应该係爱情都是盲目的

唔好意思休大哥,因为刚啱食饭

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-6 08:56 PM 發表

我都剛剛食完飯.......
唔怪之得咁耐啦

休大哥上埋今晚11点天晚就去玩囉

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-6 09:34 PM 發表

今晚已經去玩啦!  
天日休息喇咩

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-6 09:49 PM 發表

唔係呀, 天日返早呀!  
天日返早等阵下班又去玩

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-6 10:00 PM 發表

係呀, 約左人麻, 最多瞓少幾個鐘!   
咁又係,我都经常玩通宵然后一早开工

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-6 10:09 PM 發表

間唔中一日半日, 無問題既!   
今晚咁早就眼训囉

我要训喇休帅哥

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-6 10:16 PM 發表

好啦, 早啲瞓啦!   
训醒好耐囉,都未见休帅哥浦头嘅

开门囉

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-7 10:47 AM 發表

開工大吉!   
休大哥你句开工大吉讲得好免强喎,

琴晚玩得夜,今日冇精神

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-12-7 10:54 AM 發表
各位早晨!!     
AkiraYuk大哥早晨

AkiraYuk大哥又唔同呢,朝朝讲早晨都笑到见牙唔见眼

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。