推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-12 12:06 PM 發表

阿一!午安呀!唔使揍小卡卡呀?...
屈大哥好

小卡卡成日赖屎屎揍都唔好揍佢
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

要开工88各位大哥

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-12 09:52 PM 發表
矛淫, 落閘!  
休大哥咁早落閘,我刚冲完凉咗

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-12 10:20 PM 發表

我見無哂人, 咪早啲收工囉!   
休大哥听讲你今晚11点先有得下班喎

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-12 11:01 PM 發表

咁你仲笑!!   
休大哥听讲你今晚11点先有得下班喎

咁得喇瓜

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-12 11:09 PM 發表

又喊又笑!   
笑骂由人洒脱地做人,只要我喜欢有什么不可以

休大哥88,小弟要训喇
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

[FLY]大懒猪休帅哥起身喇[/FLY]

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-12-13 01:39 PM 發表

話明係大懒猪, 休休未起身架
听讲休大哥要响户外工作啊

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-13 02:09 PM 發表

起左身啦!  
起左身仲恰眼训,醒D,醒D

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-13 02:10 PM 發表

星期五同星期六都要戶外工作!  
醋埋D假期一次放咪仲好

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-13 03:29 PM 發表

十幾廿日無假放!  
咁咪圣诞节都冇得去玩

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-13 04:26 PM 發表

咁又唔係喎, 已經過左十幾日啦!  
咁即係好快脱苦海啦

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-13 10:00 PM 發表

捱埋呢個禮拜!   
咁仲有几日就掂啦

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-13 10:02 PM 發表

...又黎打過招呼先!.....
屈大哥除咗打声招呼仲可以饮杯茶

屈大哥晚上好

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 arcadia 於 2006-12-13 10:04 PM 發表

竟然比我發現小一係度講埋d咁既說話
弊...比卡卡女侠追杀到呢度添

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-13 10:16 PM 發表

阿一好!...
阿休尼度乜都無架..........
要飲茶?...自己煲水啦!...
咁飲

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-13 10:36 PM 發表

咁整杯大 D 呢!........
咁大杯我好易醉嘅喎屈大哥

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-13 10:41 PM 發表

咁要杯熱飲先啦 ....
哗..正啊多谢屈大哥饮完要觉觉猪

天日要早开工屈大哥,休帅哥

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-12-14 11:29 PM 發表
各位好, 又放工了!!

又做到想死了!!  
咁要早D休息喇AkiraYuki哥

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-12-15 04:59 PM 發表
各位午安, 又放工啦!!

不過今晚又要返夜更!!  
AkiraYuk大哥真係屙屎唔得闲喎

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-12-15 08:23 PM 發表
為左兩餐冇辦法啦,   
咁又係,仲要养妻活儿嘅嘛

引用:
原帖由 bbhit 於 2006-12-15 09:15 PM 發表
睇無到附件?仲沒夠積分
bbhit大哥你吹多D水就得嘅喇
係咪赶住積够分睇咸相啊

休大哥真係好忙喎,唔见人嘅

训觉囉

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-18 11:49 PM 發表

我 e+ 就返去搵張床......
屈大哥净係搵張床够喇咩

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-19 10:44 PM 發表
成班麻甩仔去咗邊?...
屈大哥我响度,不过我度成日断线,好烦啊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。