推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-19 11:09 PM 發表

...嗨!阿一!寬頻都有唔穩定時候架!...
成日都发唔到一帖
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-19 11:26 PM 發表

你咪悶死?..........
是急到死啊

上其它就好快

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2006-12-20 01:16 PM 發表
午安呀!!      
AkiraYuki 哥午安

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-20 02:41 PM 發表
大家好, 大家好!!   
休大哥近期点解咁少浦头啊,争人好多钱呀

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-12-20 10:49 PM 發表
簽到!

大家晚上好呀!

不過又要閃囉!
又一个屙屎都唔得闲嘅人

KLOSE哥

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-20 11:51 PM 發表

....在家中,我咪係聖誕老人...
屈大哥咁你仲唔派礼物

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-21 10:24 AM 發表

殊, 咪貢大聲啦!  
休大哥而家连街边倒屎个啊婶都知啦

休帅哥早晨

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-21 10:31 AM 發表

天日先至係冬至喎!   
休大哥你唔讲我都唔记得囉

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-21 01:46 PM 發表

你幫我宣傳??   
休大哥呢D野唔使宣傳架,正所谓好事不出门,丑事傳千里

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-21 04:25 PM 發表

亂咁up野!   
祸从口出添

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-22 10:31 AM 發表
早晨啦, 又到左冬至啦!  
休大哥早晨

今日冬至,有冇早收工啊

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-22 01:14 PM 發表

收七點!  
收七點都好夜咯囉

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-22 03:38 PM 發表

都好過十一點喎!   
不七点钟返到屋企食饭啱啱好

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-22 05:28 PM 發表

又唔使我煮!  
我都唔使自己煮食完拍拍个就出街囉

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-23 02:40 PM 發表

天晚就係平安夜啦, 普天同慶!      
休大哥有咗节目未呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-24 12:16 PM 發表

今晚去聖誕Party!  
休大哥早晨

琴晚玩得开心嘛

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2006-12-25 11:47 PM 發表

休大哥個 Party 可能重未完...........
玩咗几日囉喎

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-12-26 06:03 PM 發表
咦?!

班屎剷死晒去邊樹呢?!
KLOSE哥班屎剷去晒剷屎

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-26 06:57 PM 發表

屎剷 1 號報到......
屈大哥,你讲错咗喇,你係剷屎1 號呀

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2006-12-26 08:34 PM 發表

係呀!阿一!我好似剷左成個月屎......宜家先得閒蒲頭...
屈大哥你去咗风花雪月啫

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-12-27 12:47 AM 發表

收到啦!屎剷2號........

收工瞓覺!得閑再見!....
我都要训喇,再见屎剷3號

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-27 09:43 AM 發表

風流快活!  
休大哥早晨

風流快活完喇咩

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-27 09:42 AM 發表

返左廣州玩左兩天!  
返廣州边度玩呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-27 10:03 AM 發表

好近你屋企!  
我屋企离廣州成150公里嘅喎

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-27 10:27 AM 發表

我去左彿山,南海附近!   
我度离佛山都有百几公里呀

南海附近边度呀,睇下我识唔识

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。