推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-27 10:56 AM 發表

黃歧...恆福花園   
黃歧就识,以前成日送货去.恆福花園係咪小区住宅嚟架
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-12-27 09:20 PM 發表

你就好啦!

我差唔多日日開工呀!
KLOSE哥圣诞都冇假放

引用:
原帖由 sunsmile 於 2006-12-27 09:39 PM 發表
支持妳這個地方順便加加分咯
sunsmile大哥,分就加唔到喇,加体力同威望啦

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-12-27 10:06 PM 發表

補假都要有得放先得架!俾錢我好過啦!俾假我有鬼用咩?!
咁又係喎,比着我都係要钱唔要假

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-12-27 10:16 PM 發表

恭喜晒!

証明你唔係黐線既!
但係我黐孖根嘅喎

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-12-27 10:29 PM 發表

仲有好多債券添!不過持有人唔係我之嘛!
仲有好多债主下话,KLOSE哥

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-12-27 10:29 PM 發表

仲有好多債券添!不過持有人唔係我之嘛!
仲有好多债主下话,KLOSE哥

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-12-27 10:35 PM 發表

呢所得挽全埋!
点解讲两次嘅

休大哥,KLOSE 哥小弟要训喇,有缘的话,明日再会

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-12-27 11:05 PM 發表

我都正想say goodbye!

聽晚見!....
聽晚你会唔会上嚟架

休大哥早晨

佢只大懒虫边有咁早起身

引用:
原帖由 KLOSE 於 2006-12-28 09:44 PM 發表

唔會!

你睇我唔到!你睇我唔到!
KLOSE哥我你仲得呀,点会睇你唔啊

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-29 09:09 AM 發表
今朝好Q凍呀!!   
休大哥,咁大个人都怕冻呀

休帅哥早晨

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-29 10:29 AM 發表

依家又好似無咁凍啦!  
觉得冻就要着多几件衫喇

关门囉,好耐冇帮休大哥关门喇

开埋门添,

[FLY]列位官人早晨[/FLY]

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-30 01:50 PM 發表

陽光普照既星期六, 大家好!   
休大哥而家係星期日囉喎

[FLY]陽光普照既星期日, 大家好[/FLY]

引用:
原帖由 休谷客 於 2006-12-31 04:17 PM 發表

2006即將過去, 新既一年又開始!  
休大哥今晚有冇约人呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-1 10:01 AM 發表

尋晚上左朋友屋企食火鍋, 倒數迎2007!   
咁咪即係由2006食火鍋食到2007

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-2 09:35 PM 發表
去咗第二個科林呀?!

駛唔駛靜到咁呀?!

閃!
静,皆因你KLOSE哥闪得快

[FLY]早晨呀,休帅哥[/FLY]

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-3 10:36 AM 發表

食足成年!   
休大哥,咁咪好啰,今年唔使食饭囉

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-3 10:37 AM 發表

攪到啲地方污穢不堪!   
休大哥,乜卡姐冇屙响个屎兜度咩

[FLY]要开工,休大哥[/FLY]

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-3 11:47 AM 發表

食火鍋,好好味!  
不过好热气

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。