推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-17 09:57 AM 發表

乜食萬寶路係身份既象徵???   
都係架喇,成十蚊一包嘅烟已经係富贵人家先食嘅
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-1-17 11:19 AM 發表
各位早晨!!!

文蛇, 冇事丫嗎??
AkiraYuki 大哥晚上好

文蛇大哥, 冇事丫嗎????

[FLY]关门囉[/FLY]

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-17 10:16 PM 發表

我咁認真開道佢....你竟然覺得好笑?!

仲有就係....我兩罐就冧啦!駛乜兩打啫!
KLOSES几时做咗和尚架,

仲有就係.....文蛇大哥话两打酒係我地两个饮架,你饮兩罐有剩D係我饮晒架

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-17 10:17 PM 發表

不過我有聽電話架!
但你冇出声喎

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-17 10:28 PM 發表

←你睇唔到我光頭架咩?!

買兩打鐵打酒過你就得!
睇到,不过睇唔到个顶有冇九粒香疤

買兩打鐵打酒比我,你係咪准备打休大哥一锅,之后等我同佢捽药油呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-17 10:29 PM 發表

冰個想打交?????   
休大哥你仲够胆返嚟,KLOSE 哥正想揾你侮气呢

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-17 10:30 PM 發表

咁我都有聽留言架嘛!
KLOSE 哥嘅留言係咪话休休,你係边度,我好掛住你.)咁样呀

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-17 10:38 PM 發表

不如BAN咗佢囉!
唔怕,我仲有个分身

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-17 10:39 PM 發表

無程程做乜打我呀?????   
KLOSE 就係见你D毛程程,多过佢,唔服气咪想揾借口打你一身啰

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-17 10:43 PM 發表
唔玩啦!要瞓覺啦!頂唔順!

早你地個抖啦!拜拜!....
KLOSE哥886

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-17 10:43 PM 發表

開條Thread投票!   
大版主一早比我收买咗喇,投票都冇用架

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-17 10:44 PM 發表

佢敢??????????  
佢有乜野唔敢呀,佢仲话要煎你嘅皮,拆你嘅骨,食你嘅肉添啊

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-17 10:46 PM 發表

好學唔學, 玩分身!   
我係用嚟响女主播版投票做马架,都几个月冇用过囉

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-17 10:47 PM 發表

十一點都未夠就瞓????   
休大哥仲未落班

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-17 10:51 PM 發表

牙擦擦!  
唔吓下你地点得呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-17 10:53 PM 發表

差不多啦!   
我都眼训喇,休大哥88

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-17 11:02 PM 發表

早抖!   
哈哈...休大哥竟然两日冇见人,星期一见

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-20 03:00 PM 發表

忙到甩褲!   
咁你要休稳条褲唔好比佢赖落嚟呀

休大哥,屈馆主,KLOSE 哥,晚上好

屈大哥返嚟喇

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-1-21 07:21 PM 發表

你都蒲頭啦......
见屈大哥你蒲頭,我都唔好意思再潜水

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-21 07:22 PM 發表

一哥晚上好呀!
KLOSE哥可能又係得今日得闲,天日又要努力工作喇

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-21 07:30 PM 發表

依家麻雀館俾唔俾架?!
KLOSE哥,咁仲好啦,起码叫大糊时唔使比人识穿,

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-1-21 07:31 PM 發表

今次返黎,我會橫掃各大版..........睇晒人地 D 鋪屎算數....
屈大哥唔会睇晒之后又潜水瓜

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-21 07:33 PM 發表

好地地提乜鬼聽日啫?!

真係掃慶架!
咁你可以化悲痛为力量架嘛,

例如:天日又到揾钱打麻雀贡献比屈大哥同休大哥嘅时候喇

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-1-21 07:36 PM 發表

無煙食....唔知做乜咁咪死快啲!
成日食烟仲死得快呀,人地见你咁紧张成日要食烟镇定自己,肯定叫紧大糊,同你打果D实唔比你食出

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。