推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-26 08:53 發表

去冰樹呀??????   
返去饮呀
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-26 08:54 發表

同埋女友一齊去, 幾靚都無用........
睇下都得瓜

引用:
原帖由 shangxindo 於 2007-1-28 19:34 發表
ddddddddddddddddd
KLOSE 哥,或者人地係善意灌水呢

引用:
原帖由 forever more 於 2007-1-29 09:40 發表

i will start for a new job on Friday, if Thu, this week, dont expect me la
next week ok wor.
英文,唔识睇

文蛇大哥早晨

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-1-29 10:32 發表
阿一,早晨呀..........
屈大哥早晨

好番未呀

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-1-29 11:22 發表

好番好多,有心!.........老虎都可打死隻!
咁你咪有精神同休大哥佢地打麻雀啰

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-1-29 11:55 發表

重可以約埋一齊食火煱呀......
食完火煱跟手打麻雀,剥佢地光猪,人生如此,夫复何求

引用:
原帖由 forever more 於 2007-1-29 12:13 發表

天氣貢冬,剥人地光猪會流并涕呀

屈sir, Mon, Tue, Wed 得唔得呀
或者文蛇大哥你剥佢地光猪呢

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-29 14:58 發表

殺你, 唔去正衰仔!   
休大哥咁好气势,小心比人杀番转头喎

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-29 15:04 發表

冰條矛利想剝光豬?????   
休大哥,我偷听到佢地话要剥你光猪喎,仲话要你用报纸遮住返屋企啊

引用:
原帖由 forever more 於 2007-1-29 17:01 發表

唔駛報紙, 一張年曆咭攪惦.
I CANNOT AR THIS THU. NEXT THU 得嗎?
休大哥咁细架咋唔好谂歪啊,我指身材咋

相關搜索目錄: 報紙

引用:
原帖由 forever more 於 2007-1-29 17:04 發表

#4469 有POST做証
"偷听到佢地话要剥你光猪喎"
個個就係小一自已!
文蛇大哥,你出买我

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-29 18:15 發表

唔係掛, 有啲貢既樹????  
休大哥你未见过D貢既樹咩

引用:
原帖由 forever more 於 2007-1-29 22:57 發表

傻強話劑: " 出得來行, 唔係你爆我就我爆你嫁啦!"
係咪无间道个傻強呀,呢场戏我睇过

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-29 22:07 發表

你個百厭仔呀!   
休大哥,我係百厭猪呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-29 22:02 發表

亂咁井!   
我指身材都叫亂咁井

引用:
原帖由 forever more 於 2007-1-30 09:56 發表

文蛇大哥学傻强D口吻又几似咁喎

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-1-30 11:05 發表
各巴打!早晨呀 ))))))))))))))) ....
屈大哥,我要叫午安呀

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-1-30 11:29 發表
各位早晨呀!!!!!!!!
AkiraYuk大哥而家忙到叫声早晨就闪囉喎

高C哥更加忙到上唔到嚟添

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-30 14:06 發表

燒乳豬!   
我已经係中猪喇,

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-30 14:17 發表

好, 殺你!   
屈大哥,休大哥话杀咗你喎

引用:
原帖由 forever more 於 2007-1-30 17:20 發表

又係度斷章取義

老屈,老休, 我都杀你們!
文蛇大哥,都唔算斷章取義呀

休大哥事实係咁讲嘛:"好,杀咗你"书面解释佢係要杀屈大哥呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-30 17:41 發表

燒老豬!   
你燒老豬,蓬天大元帅实会揾你报仇架

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-30 17:43 發表

先剪後殺!   
屈大哥欢迎你将佢先奸后杀喎

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-1-30 17:46 發表

對唔住, 我只係比女殺!   
哗.若有机会与休大哥同场競技,小弟必将如花带在身边,迷死你,迷死你............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。