推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-1-30 18:50 發表

我叫晚安啦 )))))))))))))))))))))
轮到我时又要叫晚上好啦
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-1 01:00 發表
矛人?.......

又係時候偷襲..............
胸襲就会有人

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-4 01:35 發表

骨禮!
KLOSE 哥,早安好耐冇见

休大哥早晨

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-6 09:16 發表

Welcome!!  
休大哥晚上好

近来你真係好忙喎

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-2-7 10:24 發表
各位早晨呀!!!  
AkiraYuki 大哥早晨
好耐冇见,又係好似休大哥咁忙咩

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-2-7 10:51 發表
一兄, 好耐冇見啦!!  

近來好嗎?
一切安好,多谢AkiraYuki大哥关心

你都还好吧

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-2-7 11:36 發表

開始有排忙了!!

小弟已經開始了我的碩士課程!! 好辛苦!!
AkiraYuki大哥努力呀,

读多D书,将来图个好出身

引用:
原帖由 forever more 於 2007-2-7 12:06 發表
HI EVERY BUDDIES. HOW ABOUT TOMORROW NIGHT?
CAN SOMEBODY CALL ME SINCE I MIGHT NOT BE CHECK UP PM AFTERWARD, THANKS!
文蛇大哥午安

休大哥近期好忙呀,呢度已经归我接管,如果你嚟踢馆,咁我走先

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-7 23:02 發表

人地嚟踢館....你應該斟埋杯茶俾人先走嘛!
KLOSE哥,咁可能会走唔切咯喎

比人打一锅咪唔抵

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-9 09:48 發表

起碼都打你兩鍋啦!  
咁有一鍋边个做打呀

休大哥早晨,

近期係咪忙到甩裤啊

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-9 22:11 發表

打你啫!又唔係打我! 有乜所謂啫!
所以文蛇大哥嚟踢馆我唔会斟茶比佢饮啰

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-9 12:38 發表
好在我講你聽,如果唔係你會摸門釘。 

以前數字版主試個有兩個牌,第一個係搵阿蟲介紹入會,第二最近做話事人,唔知幾時,他被人除左一個牌,我有公開暗示問他,他冇回應。
金巴大哥,数字版即係边版呀

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-10 09:40 發表
我係話數字版主mtr613在香港桑拿版

其實我都可以叫做數字版主。
哦,....咁你係2127版主啦

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-10 14:45 發表

忙到愛都唔得閒做!   
咁夸张

咁休大哥你再战江湖时咪会好快.....乜乜乜

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-10 18:40 發表

阿屈呢個牌頭要雙手奉上俾人囉!
KLOSE哥吉祥

好少可见你此时此刻现身喎

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-10 18:52 發表

你好呀,數字版友!

返咗半日工....

跟住行咗陣街街!

早啲返屋企抖陣....今晚睇波!
我边度有数字

我今晚都出街夜战四方城

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-10 18:52 發表

你好呀,數字版友!

返咗半日工....

跟住行咗陣街街!

早啲返屋企抖陣....今晚睇波!
咦,係喎,有个一字都唔记得添

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-10 19:00 發表

你搵咗幾耐至發現架?!

今晚贏多啲啦!
我立马就发现咗啦

承你贵言请啊,江湖再见

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-10 19:10 發表

好明顯係講緊大話! 果然係一塌糊塗!

行快兩步....萬金油等緊你呀!....
琴晚原来係厨房佬等紧我呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-10 23:46 發表

衰豬, 贏多啲!  
"奶"咗野,踩咗

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-10 23:48 發表

又亂井野!  
可能D酒力发作先亂咁井

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-11 00:11 發表

你咪已經有一條啦.......
屈大哥,休大哥仲收埋咗另一条架

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-11 00:37 發表

雲達又輸波囉!

今屆個德甲都係....
乜KLOSE哥琴晚都"奶"咗野啊

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-11 10:45 發表

世界難撈!   
休大哥早晨

人人都難撈架啦,睇开D啦

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-11 11:03 發表

當然啦, 開心又一日.....
咁唔好"拿"起脸口囉喎

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。