推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-15 17:50 發表

有分別既咩??????????   
分别好大添呀,风俗同讲话嘅声音都唔同
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-15 17:55 發表

听讲小一吹水鴷\夫比较劲D喎:   
一吹天下应,有如鬼哭狼嚎,风云色变

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-15 18:19 發表

我都聽唔到你講野!  
我把声好好听架,如莺莺燕语般

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-15 18:21 發表

係人都怕左你!   
佢地怕我D口水喷係佢块脸嘛

休大哥今晚好似要出去战斗喎,赢多D呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-15 18:41 發表

當然啦!   
咁你唔好同我倾咁多喇,我惊我近排嘅灾星会走去你树,

我连踩几晚

[FLY]出街囉报仇囉[/FLY]

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-2-16 02:02 發表
早晨!!  返來啦!!!   
AkiraYuki大哥早晨

点啊,今晚有冇比人剥光猪呀

引用:
原帖由 forever more 於 2007-2-16 03:36 發表

文蛇大哥晚上好咁夜啊

莫非係你比人剥光猪训唔入

引用:
原帖由 forever more 於 2007-2-16 03:40 發表

:'(
文蛇大哥莫悲伤,仲有人陪你,小弟都连踩三晚喇:'(:'(:'(

不过我从不会放弃,从那里跌倒,就从那里爬起来

其实输输下就惯架喇,冇乜咁大不了的

引用:
原帖由 forever more 於 2007-2-16 03:53 發表

一一!
文蛇大哥88

祝你在梦中杀到佢地鸡犬不留,以报现实一箭之仇

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-16 13:01 發表

有, 比女剥光u呀........  
休大哥,咁你有冇趁机落井下石呀

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-16 14:19 發表
休、高、文、AY 、一!同你地掛定炮竹裝飾下先....預祝新年快樂
屈大哥新年万事胜意,心想事成

[FLY]休大哥,屈大哥,高C哥,文蛇大哥,AY大哥,我都预祝你地新年快乐[/FLY]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-16 16:51 發表

你都要今年逗多 D 利是呀 ...
望逗埋今年唔好逗喇,而家人地比利是自己都觉得唔好意思

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-16 17:26 發表

儍佬!我都話今年呀 ....出年到你派啦....
机会微乎其微

不过希望在明天,我会努力,加油,沟尽天下靓女

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-2-16 17:56 發表

緣份天註定洹A今年時常有美相陪....
天注定都要自己努力争取,

我都唔买花嘅

听屈大哥话今年试试佢先

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-16 19:27 發表

大家新年快樂呀!最緊要身體健康,搵多蠵錢!

咪住!點解係我個名無個「大」字既?!
我次次叫你KLOSE哥,未叫过KLOSE大哥,习惯成自然咪冇个大字啰

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-2-16 19:29 發表

我陪你喎!好似....
我今晚得咗少少喎

引用:
原帖由 forever more 於 2007-2-16 23:53 發表

無呀, 走左去維園同d伯伯寫揮春lor.

p.s. 告仔, 我改左簽名檔la!!
文蛇大哥,果晚比人捉默鱼个係你啊

休大哥新年好呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-18 18:51 發表
祝小一新年進步, 萬事如意!

休大哥有冇去边度玩呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-21 21:48 發表

啱啱返完大陸玩!  
去D风月场所玩

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-22 17:51 發表
好想大哭一場!   

http://forum.timway.com/f/thread-63585-1-1.html
客燕思归悲添秋士 宾鸿信断梦杳仙乡

如此韶华青犹未老 何来噩耗人竟云亡

休大哥,节哀顺变

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-2-23 10:48 發表

造物弄人!   
休大哥,我也知你现在心中好难过,但我也想不出有什么说话可安慰你,
虽然可以安然地说生死有命, 但可惜我们不是命运的创造者,
但我希望你坚强面对,因为他的家人现在更需要你们关怀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-4 09:19 發表

愈食愈肥!  
越肥越要食

休大哥万福金安

近来还好吗

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。