推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-4 09:18 發表

文蛇其身不正, 無資格話人!      
咪就係,文蛇大哥都经常唔见人啦
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-4 09:14 發表

其實係懶賭豬!   
係过年有D时间先玩下0者

不过近来家里有D事唔得闲上嚟

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-4 00:57 發表

~~聽講好似著左草幾日喎!~~
屈大哥,小弟仲未至于着草,因为对草鞋都未织好

引用:
原帖由 forever more 於 2007-3-4 01:24 發表

俾上高d女夾住
文蛇大哥好有经验咁喎

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-3-4 01:31 發表

邊有呀?!

我日日都有post架!
我都日日偷睇KLOSE哥DPOST架,睇下仲有冇讲休大哥坏话

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-3-4 18:49 發表

無乜事儦嚏H!
都算叫無乜事喇

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-3-4 18:50 發表

....有都係講你隉I....
KLOSE哥,其实....我除咗比较靓仔之外,真係冇乜野好比你地讲

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-5 09:34 發表

什麼事? 已經解決了???   
暂时还好

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-5 17:18 發表
路過, 各位好 ~~~~~~~~~~~~~~~~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-5 18:12 發表

!     
休大哥个样好似好唔抵得我咁喎

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-5 18:16 發表

做乜貢好笑???   
我自大笑,我自大哭,我自纵酒当歌,我自仆倒街头,与旁人又何干呢?

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-3-5 19:55 發表

睇心情....一時時啦!
KLOSE哥今晚心情好唔好啊,等你呀

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-3-5 19:56 發表

我想乜都唔做!
咁边有钱使啊

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-3-5 20:02 發表

一塌糊涂玉照↓
KLOSE哥,未经本人许可,上传玉照係属刑事罪行架

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-5 20:09 發表

見到世外桃源, 當然開心啦
係世外桃源见到休大帅哥仲流埋口水添

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-3-5 21:47 發表

麻麻地啦!
咁要爆休大哥D野比我地听下囉喎

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-3-5 21:48 發表

咁幾多先夠使呀?
大陆唔做野有鬼钱使架,除非去做贼啦

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-3-5 21:49 發表

就送俾你做大頭相....當係賠罪啦!
我惊XOCAT入边D女仔会疯狂咁PM我呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-5 21:50 發表

唔准扑我囓S弟!   
休大哥,呢个字好大问题喎

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-3-5 22:00 發表

好!

佢其實係尼古拉斯基治呀!
尼古拉斯基佬竟然会讲中国话,厉害,厉害

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-3-5 22:01 發表

我都有諗過麍J!
有冇谂清楚啊,大陆做贼係一件好愉快嘅事嚟架

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-3-5 22:02 發表

PM問你死得未儦嚏I
曾经有个女孩子要与我共赴黄泉--“你再不还我钱,我就和你同归于尽!”

曾经有个女孩子与我相约到下辈子--“想追求我?下辈子吧!”

曾经有个女孩子肯为我而死--“跟你在一起,我宁愿死!”

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-3-5 22:06 發表

哦~~!

呢次我幫你唔到啦!
同志版可能会帮到休大哥

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-3-5 22:08 發表

你咁清楚既?!

成日咁得閒見你上網....你做咩架?!
我啊,我.....其实係做陪人聊天,每字6毛,标点符号半价收费,千字以上打8折优X!先付款,后聊天,款到即聊.
仲有嘅係对待非专业人士,本人不承担主动交谈义务.网络虚假,若受伤,受骗,本人不承担任何责任.

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-3-5 22:10 發表

果然可歌可泣!盪氣迴腸呀!
没办法啦,鬼叫我家穷人丑,一米四九.小学文化,农村户口.破屋三间,薄田一亩.冷锅热灶.老婆没有.一年四季.药不离口咩.

所以今日上网,广征女友,革命路上,并肩携手~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。