推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-14 09:55 發表

未呀, 好肚餓天!  
咁仲唔去食
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-14 09:57 發表

呢啲情況只係間唔中發生!  
咁都未算好惨

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-14 10:05 發表

係香港工作好難避免!   
呢度都係咁架

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-14 10:05 發表

你呢???   
好早就食完啦,食咗两碟肠粉加一个粥

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-14 10:53 發表

唔係掛, 國內都貢跨張?????   
经常加班加三,四个钟啦,仲要係冇钱咯喎

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-14 10:55 發表

貢大食, 兩碟腸粉????   
仲有两碟排骨同五只煎蛟,我就怕人话我大食所以刚才唔敢讲

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-14 11:06 發表

咁即係起出面重多過起屋企?
呢D係工厂D工人,我地更加冇定时架

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-14 11:06 發表

加班無錢...........我好似從未有過錢喎!   
天下老板一样黑

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-14 11:22 發表

但又可以好自由喎......
係啊,有时一日都係四,五个钟,有时几日都冇野做架

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-14 11:24 發表

個種叫「黑板」....話唔定休大哥就係「黑板」啦...
老是板起,与黑起块脸
屈大哥你也是老板呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-14 11:25 發表

有矛攪錯呀, 貢Q大食????   
正常食量嚟架,到咗中午又要食三碗饭添啊

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-14 11:27 發表

几日都冇野做....咪屈起屋企發霉?
出街行下,揾人打下麻雀啰,屈大哥识唔识打斗地主,拖拉机啊

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-14 11:29 發表

無野做仲咁好笑, 你傻架!  
我地係计月工资架,冇野做仲唔笑

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-14 11:29 發表

你點知休大哥塊面真係好黑架
佢成日比你地剥光猪,成日'拿"起脸口,屈大哥你知啦,脸口"拿"得多实会黑架嘛

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-14 11:34 發表

我墜入情網,你卻在網外看!
明明知道相思苦
偏偏对你牵肠挂肚
经过几许细思量
宁愿承受这痛苦

认识你之前是无靠无依
认识你后无药可医
原本以为你只是短暂的插曲
从没想到竟成不朽的传奇
多少男男女女相聚分离
遇见你是千万分之一
管它时空拉开我们的距离
我只想和你在一起
一声声难了  难了
往日的甜蜜欢笑何处找
早知道难了  难了
会不会路归路桥归桥
明明知道相思苦
偏偏对你牵肠挂肚
经过几许细思量
宁愿承受这痛苦
明明知道相思苦
偏偏对你牵肠挂肚
经过几许细思量
宁愿承受这痛苦

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-14 11:31 發表

成日掛住玩QQ!   
QQ都几好玩架,可惜我个Q比封咗

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-14 11:35 發表

佢係咸濕老板!   
咸濕老板遇着风流秘书

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-14 11:37 發表

你係自投羅網, 活該!   
休大哥你又错喇,情,发自内心,即使肝肠寸断亦心甘情愿

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-14 11:43 發表

咁又係喎, 都幾過引!   
以前揸泥头车时仲过瘾呀,落场大雨成个星期都开唔到工啊

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-14 11:44 發表

可能用漂白水會幫佢美白番.....
用1000号沙纸磨会好D

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-14 11:46 發表

好似幾有意思喎!邊個唱?咩歌名呀?
台湾歌手黄安:明明知道相思苦

http://ting.51t.com/1DFCF553/C33DB99B/

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-14 11:48 發表

重可以打麻雀添~~
咁我又未试过喎,注册之后上得几日就冇上过,之后比封咗囉

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-3-14 11:53 發表

咁我建議整容好D囉 ....因為點磨都幫唔到佢
磨豆腐可能会帮到休大哥

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-14 11:55 發表

如果打風咪仲過引!   
係啊,做泥头车係做秋,冬两季架咋

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-3-14 11:59 發表

人老心不老!  
心老身体机能不老

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。