推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-10 05:22 PM 發表

杏仁餅,好硬喎
云浮杏仁餅最硬,好似砖头咁,分分钟会咬崩牙
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-11 12:27 AM 發表

亂講野要打
咁我就唱歌啦,唱完歌仔返去觉觉猪

或是怕再告吹  才不敢因你心醉
也许生活惯了孤单  忘掉其实这叫空虚
夜幕渗满雨水  仍然想把你婉转相拒
却似推不掉暖暖的嘴  你抱紧孤独身躯
如让你吻下去  吻下去
人生可否变做漫长浪漫程序
或情是一曲短得太短插曲
事完后更空虚
其实盼醉下去  醉下去
人生清醒眼泪令人倦令人累
但如若真的交出整个心
会否只换到唏嘘
或是这晚太早  不应跟你拥抱
却也许不是太早  其实时日我已虚度
但愿你对我好  和真心不要草草
也许今夜我只好  半醉中甘愿赌一铺

[FLY]卡卡姐,唔大哥早晨[/FLY]
[FLY]今朝好冻呀,开工囉[/FLY]

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-12 08:19 AM 發表
周五啦,各位早晨
周五啦,要揾唔大哥嘅今日好揾喇,天日佢又潜水架喇

唔大哥及各位早晨

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-11 08:22 AM 發表
小一豬晨早去左開工既早上,各位早]晨
原来係寻日嘅

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-12 08:51 AM 發表

早晨, 小一豬

明天又去學潛水
你做我代言人未得囉
天日好冻喎,唔大哥你都去学潜水

我天日都要跟你去呀,揾卡姐做你嘅代言人啦

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-11 09:50 AM 發表

咁咪變左靚女如花囉
卡姐你真係好野啊,云浮杏仁餅硬会變左靚女如花

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-11 09:51 AM 發表

如花一號在~~
边个係如花二号呀

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-11 10:15 AM 發表

醉未醒, 扮如花
唔大哥,卡姐係训未醒眼花花呀

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-11 03:40 PM 發表

今日係未直藥
係未戴眼镜呀卡姐

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-12 09:17 AM 發表

呢個好提議, 但怕唔怕豬油會污染個海洋
猪油要煎先会出架

冇人就自己唱歌仔

北风呼呼地刮 雪花飘飘洒洒
突然传来了一声枪响
这匹狼它受了重伤
但它侥幸逃脱了
救它的是一只羊
从此它们约定三生 互诉着衷肠
狼说亲爱的
谢谢你为我疗伤
不管未来有多少的风雨
我都为你扛
羊说不要客气
谁让我爱上了你
在你身边有多么的危险
我都会陪着你
就这样 它们快乐地流浪
就这样 它们为爱歌唱
狼爱上羊啊 爱得疯狂
谁让它们真爱了一场
狼爱上羊啊 并不荒唐
它们说有爱就有方向
狼爱上羊啊 爱得疯狂
它们穿破世俗的城墙
狼爱上羊啊 爱得疯狂
它们相互搀扶去远方

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-12 01:01 PM 發表
冰個話冇人架...我監視緊架
等得你嚟我都要开工囉

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-12 01:08 PM 發表

我係黎頂更既......
咁今晚见,卡姐

[FLY]收工喇卡卡姐晚上好[/FLY]

有冇搞错啊,唔大哥今日冇入过卡姐度

一于过去拆咗佢唔家山庄

[FLY]训觉囉,训觉啰[/FLY]

[FLY]唔大哥今日休息,由小弟开门啦[/FLY]

[FLY]列位官人早晨[/FLY]

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-1-13 12:31 AM 發表

唔大哥可能唔得閒呢!
或者係唔识吹水囉

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-13 09:27 AM 發表
小糊塗早晨
卡姐返嚟喇

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-13 09:29 AM 發表

小糊塗唔得咁衝動架
..
......
............
係都帶埋我一齊去拆Y嘛
好...咁你带架餐啦

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-13 09:29 AM 發表

唔大哥唔得閒, 咁有咩攪呢
卡姐你咪问下佢啰

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-13 09:49 AM 發表

好.....馬桶一個, 麻繩一條,........其餘既, 小糊塗你攪掂佢啦
卡姐带个馬桶有乜用啊

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-13 09:52 AM 發表

緊係儲多D攞去拆檔啦
用咁多拆檔不如用嚟淋菜

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。