推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

早上好,各位大哥
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-4-8 11:17 發表

你知唔知咩叫 "江山易改,本性難移"?
休大哥會教你啦
屈大哥,唔使休大哥教,我自己都係样版啦

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-4-8 19:35 發表
我返蟆捸I

借個位駛駛魽I 唔該!
KLOSE哥,如果你揸呢部车去泡妞,咁条女边有位坐啊

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-10 08:45 發表

妖, 比你笑死............
休大哥,如果你食十三么诈糊,我睇佢地仲加笑死呀

早晨休大哥

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-10 10:53 發表
休大哥,冇野睇嘅

你唔係灌水呱

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-10 10:57 發表

早晨啦,小一豬!

我成日都食十三么架.......
你成日比人食十三么咋呱

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-10 10:58 發表

有, 靚女喎????? 你睇唔到咩???  
好耐先打得开
D女都唔係好靓0者,唔啱我

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-10 11:19 發表

想問你屋企近唔近芳村呀????
唔近,芳村係广州,我地係佛山,不过以前就成日都出去,因为有个朋友係芳村做野.

我地出芳村都係一个钟左右啦

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-10 11:20 發表

你又知, 上星期先出沖一鋪比金巴!  
咁果铺输咗几多呀,你地係咪一家出冲,其它二家都要比架

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-10 11:26 發表

早幾日我到過芳村食野, 好好味!  
芳村我去过一次酒巴街,都好贵

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-10 11:27 發表

香港人習慣打全沖, 意思係打出者一個人比哂三家!

一共HK$256.00!   
哗,咁果两家咪好着数,唔使食糊都有钱收

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-10 11:36 發表

我去左食羊肉鍋, 好正!  
本帖隱藏的內容需要積分高於 40000 才可瀏覽

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-10 11:37 發表

唔係, 係一個人比埋其餘兩位既錢.........
咁都唔公平架,一家食0者,又唔係双响炮

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-10 11:44 發表

好呀, 要返工啦, 晏少少再傾.......
休大哥

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-10 13:04 發表

個間好似叫做XX東山羊, 專食羊肉火鍋, 一流!   
大陆食羊嘅,多数叫东山架啦,净係我度小小县城都四,五间

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-10 13:21 發表

幾好味架, 有羊丸, 羊片, 羊心, 羊腩, 羊舌.........
食羊始终冇咁新鲜,我地度食牛肉全部都係好新鲜架,要夜晚11点后先有得食嘅

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-10 20:40 發表

咁又係, 我都係喜歡吃牛肉多!  

個間酒家聽講好出名, 幾乎坐無虛席!
系咪係成条都係饭馆嘅食街呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-11 09:00 發表

你有性趣?????  
休大哥早晨
其实......我都想去呀我想食你一铺十三么

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-11 09:01 發表

係呀, 就係芳村地鐵站下車, 走五分鐘就到啦!  
我知边度喇,以前我都去食过饭,不过係食猪杂煲,都唔错

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-11 09:12 發表

妖, 又黎搗蛋........
食十三么喎,几难得先得架,

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-11 09:13 發表

其實廣州都好多野食..........
我地度都好多野食,有走地鸡,水库鱼,江鱼,蛇,猫,狗,兔.........多到数唔晒,

有一度地方係深山顶嘅,可以一边食一边欣赏风景,尤其係呢季天,烟雨弥漫,同女朋友就别有一番风味

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-11 09:19 發表

我都係唔小心, 出左一次沖姐......
我搏你唔小心多一次架

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-4-11 10:29 發表

我就試過比人雙响炮,打隻八筒兩家同時食糊,要比 256 同 128 。 
金巴大哥早晨
下次有D咁笋嘅野益我啦,最多尾数唔收你

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-4-11 10:36 發表
咁你果邊玩咩牌,係咪廣東牌? 
我地打鸡糊嘅,唔准上,只准碰,乜野牌都可以做,唔使计番嘅

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-11 10:38 發表

除左走地雞之外, 其他我全部都唔食架!!   
鱼都唔食,佢D一係水库鱼,一係江河鱼,唔係鱼塘养果D喎

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。