推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-22 09:53 AM 發表

找死磨
找死係唔使磨嘅,豆腐先係要磨啫
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-22 09:54 AM 發表

家陣你見架啦, 生意唔好,,,,冇辦法
生意唔好可以拍下乌蝇,清洁一下铺头都唔错

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-22 09:55 AM 發表

.....小糊塗又想睇示範~~~~~~~~~~:bird:~~~
卡卡姐,果只又係中指呀

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-22 10:24 AM 發表
小糊塗, 小卡卡家陣係間房度冇人理, 你拍懶檔今日幫我湊女Y
我帮人卖女就叻,凑女麻麻地喎

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-22 12:44 PM 發表

浮埋舊~~上黎tim
好野,今日卡姐加菜囉

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-22 12:45 PM 發表

冰個係我地盤卖女
叫小巡警拉去番衙門
小卡卡成日流口水咁谓食,唔知有冇人要喎

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-22 12:46 PM 發表

你想賣左小卡卡
近期手头比较紧,冇办法喇,冇办法喇

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-22 12:46 PM 發表

咁呢度冇尾指嘛
咁都唔好咁肉酸啦

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-22 12:51 PM 發表

唔大哥 幫我教訓小糊塗喔
唔大哥比我教訓到佢怕咗啦,仲敢嚟揾我

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-22 12:54 PM 發表

小卡卡大把狂風浪蝶呀, 有其母必有其女
小卡卡原来係狂風,大卡卡原来係浪蝶

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-22 12:54 PM 發表

原來小一鐘意呢D
我可以日日新鮮運到
唔大哥,係卡卡姐加菜唔係我喎

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-22 12:55 PM 發表

好殘忍 好殘忍
卡卡姐你放心,我会帮小卡卡揾头好人家嘅,其实我都好唔舍得架

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-22 12:55 PM 發表

<--呢個公仔解釋係不要不要
如果我想要呢,咁用边个公仔呀唔大哥

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-22 12:56 PM 發表

係.....我唔敢架啦...
呢次算你啦,下次唔好喇

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-22 01:12 PM 發表

小糊塗終於露出狐狸尾巴喇.......小卡卡話好討厭你喎, 叫我送比你 --->
我条猪尾点解会变咗狐狸尾架

小卡卡討厭我就冇所谓,大卡卡钟意我咪得啰

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-22 01:17 PM 發表

係......~~~
一句係"咁"就得喇,起码要请消夜啦

返村一阵先

卡卡姐一会见

咦..卡姐度今日冇人嘅
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

够钟开饭喇

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-22 07:57 PM 發表

返村探如花
唔大哥,我係探如花2号呀

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-22 11:15 PM 發表
我係度架,不過遲左少少之嘛
哈哈.....迟咗少少喎,卡卡姐你唔睇下几多点

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-23 08:03 AM 發表

探2號都唔叫我
唔大哥,村果个如花2号喎,唔係镇果个喎

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-23 08:09 AM 發表
灰灰的天,  空空的街........................,
曾很喜歡, 陰陰天, 因我愛看雨點........
各位早晨
唔大哥,係咪此情此景勾起你当年被心爱嘅人抛弃的一幕呀

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-1-23 12:35 PM 發表
卡卡姐今朝好忙定喇,下午先同唔大哥打招呼

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-1-23 12:50 PM 發表

眼訓啦
等我唔大哥你就冇咁眼训架喇

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。