推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-4-17 10:50 發表

我就係問緊由香港行過去平定由大6 行過去平........
你先行路过我度,我再话你知
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-17 10:55 發表

但係西藏啲風景真係好靚喎!   
人民币D背景都好靓

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-17 10:56 發表

又亂井野!  
我惊讲真话时你仲更得我伤

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-17 10:56 發表

你問湖塗豬啦!  
爱情,事业,风水,定家宅吉凶

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-17 10:58 發表

唔會, 日日上網, 打機, 睇電視, 炒股票.......

嘩, 好忙呀!  
休大哥咁大个人都仲打机

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-4-17 11:01 發表

睬你都傻........
唔睬我你傻得仲快呀

引用:
原帖由 ~@chrissie@~ 於 2007-4-17 11:07 發表

咁橫掂都係la........
傻咗都有好处架,起码不知人间苦楚

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-17 11:28 發表

大人唔好可打機架, 有好多遊戲係老少咸宜架!  
你休闲0者,我就唔识打机嘅

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-17 11:29 發表

你都傻既!  
我饱尝人间冷暖,世态炎凉

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-4-17 16:19 發表
各位午安!!   
AkiraYuki大哥好
AkiraYuki大哥次次都打声招呼就走咗

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-17 16:40 發表

兄台, 你經常閃出閃入, 好難捉摸喎!  
休大哥好想捉AkiraYuki大哥摸咩

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-17 20:23 發表

唔識, 可以學麻!  
边有咁好闲情,有时间都同你地吹紧水啦

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-17 20:25 發表

咪就係, 捉都捉唔切!   
下次麻雀枱上要他好看

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-17 21:15 發表

打機可以令腦筋保持靈活!  
打麻雀都会架所以我成日都打嘅

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-17 21:18 發表

一個月打幾多次呀???  
以前未落县城时就成日去打,而家就冇打过囉

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-17 21:17 發表

人都唔見, 點打牌喎???   
AkiraYuki 大哥唔係成日同你地玩嘅咩

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-17 21:58 發表

佢成日都唔得閒!!  
係咪工作忙呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-17 21:59 發表

我平均一個月都係一次起, 二次止!   
咁都唔算烂赌
休大哥今晚又落11点

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-17 22:08 發表

其實打牌只係其次, 主要係吹水!   

今晚收11點!   
吹水係酒吧唔好过

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-17 22:09 發表

聽講要讀書喎!   
係咪进修呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-17 22:15 發表

唔係個個都鍾意飲酒, 而且酒吧好嘈, 基本上係吹唔到水既.....
西餐厅咪唔嘈啰,不过几条麻甩佬係西餐厅坐又几难睇嘅

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-17 22:16 發表

應該係啦, 好似讀碩士呀!   
AkiraYuki 大哥咁叻嘅

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-17 22:29 發表

好學不倦, 終身學習!   
会唔会无用武之地呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-17 22:32 發表

西餐廳唔坐得耐, 最多兩粒鐘!!  
点解嘅,乜香港D西餐厅唔可以由开市坐到收市嘅咩

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-4-17 22:45 發表

點會呢, 書到用時方恨少!   
我就话:"钱到用时方恨少:"喇

休大哥快够钟解放囉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。