推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-7-3 23:23 發表

我地講咸濕野 , 你又唔講
阿休大哥话呢样我功力未够你地,叫我唔好挑战你嘅强项喎
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-3 23:25 發表

糊塗豬晚上好!

但唔講呢啲又唔知講乜好啵~
Air Supply 大哥有礼
讲下风流韵事,艳遇经历,或者係美国对伊动武对世界经济及政治格局的若干影响,都唔错呀

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-3 23:28 發表

一哥 晚上好
你想用乜吹乜 報個章程黎
想大家研究探讨一下用嘴吹萧对身体机能的好处与发音时的差别

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-7-3 23:33 發表

睡魔急Call, Good night everybody~
Air Supply 大哥晚安

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-3 23:33 發表

可能實力都有灠暋D
咁要试过先知

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-3 23:37 發表

四個字可以概括 : 一塌糊涂
我倒觉得是:"不值一提".帖切啲

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-4 08:32 發表
HI HI HI         
好学唔学学鸡哥

happycamel哥及列位官人早晨

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-4 08:57 發表

夠實際  
我比鸡哥打时,你要帮手喎

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-4 09:06 發表

帮手打你呀   
推车大哥咁够义气

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-7-4 10:31 發表
Hi Hi Hi

D 波Hi哂
鸡哥早上好

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-7-4 10:55 發表

兩場都 Hi  , 茤O度D兄弟都 Hi Hi Hi , 小李老豆正仆街~~~~~~~~~
唔係话我呱

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-7-4 11:23 發表

系歌黎架
首歌咁咸湿

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-4 12:15 發表

D 衰野都未出場  
推车午安食饭未

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-4 12:22 發表

差不多  

你攪左未
食完,抖阵就开工

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-5 08:42 發表

早晨 2  
早晨8

多你四倍

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-5 08:46 發表

早晨你 64  

鬥大   
早晨64X2
点都多你少少

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-7-5 08:57 發表

靚豆早晨
寶榮 一哥早晨
各位早晨
happycamel哥早晨
本帖隱藏的內容需要積分高於 20000 才可瀏覽

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-5 08:59 發表

128 仲唔比錢  
你估出冲十三么咩

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-5 09:07 發表

密碼黎 0架  
登录密码

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-5 09:12 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****
点解我度翻译唔到嘅

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-7-5 09:21 發表
名係翻譯唔到。 
怪唔得啦多谢金巴大哥告知

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-5 09:31 發表

唔使認真   
我都估到喇,登录密码要用数字架

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-5 09:32 發表

HJ = 金巴

都查唔到   
但我认到佢嘅车牌号码

引用:
原帖由 chanpowing 於 2007-7-5 09:41 發表

密码我用文字  
好似唔得嘅,係咪啊

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-7-5 10:31 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
我以为係注册时求其打上去嘅添

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。