推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

~飲~

返嚟喇
卡卡姐晚上好
天日再会
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

[FLY]收工开饭了[/FLY]

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-3 08:00 發表
起身喇

卡卡姐早上好

天日再会
唔大哥做乜学我讲野呀

他妈的,一整天也没有人

:applause:早晨,早晨

早睡早起身体好

又到咗超级星期天,卡卡姐,唔大哥,夜晚见

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-3 09:37 發表

早上再會
晚上再會
再会都唔见你来会

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-3 09:38 發表
小糊塗早晨
卡姐你点早晨法啊

我呢D先叫早晨呀

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-3 10:59 發表
o黎坐陣先, 卡姐早晨!
初级大哥嚟到坐都唔帮衬下买支酒饮

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-3 23:23 發表

快豬年,
你好旺,
可以沾你一些旺氣
唔大哥,我笃尿仲黄呀唔知係咪热气呢

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-3 23:24 發表

他妈的,一整天也没有人 X 2 = 他妈的,二整天也没有人
咪就係,而家卡卡姐度越嚟越少人囉

原来唔大哥都识国骂

[FLY]卡姐晚上好[/FLY]

[FLY]列位官人好呀[/FLY]

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-4 20:12 發表

嘔~

好嘔心呀…
tama哥仔,你听好啦,唔好饮嘛

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-4 19:19 發表

我篤尿未被你飲左, 你消失熱氣囉
唔大哥你屙黄老吉呀

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-4 19:18 發表

時間係 2007-2-4 03:19
超級早起, 精神好唔好就真係.............
琴晚早训觉咪早D起身啰,精神当然好到不得了啦,
我而家都想揾人打交呀

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-4 21:21 發表

嘩… 曳曳呀~
打交都叫曳曳,打乜就话啫

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-4 21:23 發表
卡姐,有無diamond black呀?半打唔該~
哥仔,先比钱后上酒係呢度嘅规矩嚟嘅

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-4 21:26 發表

呵呵~ 小豬豬今次又諗咩呢?
tama哥仔,你先曳曳呀,我梗唔会谂果D啦

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-4 21:41 發表

你又知我諗曳曳野? 小豬豬你就真係曳曳就,以為我諗曳曳野…
咁大家都係曳曳人,谂曳曳野,tama哥仔,不如你讲先你谂乜野啦,你讲完到我讲係啦

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-4 21:54 發表

話你打交曳咯!打交唔曳咩?
打交叫做火,曳就係........................你谂果D先叫曳啰

tama哥仔走咗囉磨

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-5 08:22 發表
周一啦,周一啦,又開工啦,各位早晨
早上好呀,

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-5 15:08 發表
各位午安! 午安Richard Gere大哥!
初级大哥午安呀

点解琴晚唔见你嘅

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-5 15:50 發表

係呀, 早兩晚好眼瞓, 放到屋企無耐就瞓覺.
眼训就要训,我又係咁嘅,话知佢好多野做都要训咗先

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-5 13:17 發表
各位好啊!食左飯未?

你覺得我鐘意食公仔咩?
tama哥仔,我就中意食云吞,而家就去食囉

等阵见

返嚟啦,大家晚上好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。