推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-5 18:17 發表

搞乜食雲吞食兩個半鐘呀?

你又去打牌呀?
食完云吞忍唔住又去打麻雀
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 01:11 發表

你o個D咩雲吞呀, 食咁耐?
初级大哥晚上好

去咗打麻雀呀

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 01:26 發表

俾我地估中咗!
仲衰咗先返

初级大哥食宵夜未呀

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 02:03 發表

食咗, 個肚腩仲大過個西瓜!
初级大哥莫非係肥佬

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-6 02:09 發表

應該唔係, 起碼仲有唔大哥坐陣, 唔大哥認第一, 冇人認第二
咁卡卡姐係咪肥婆呀

卡姐晚上好

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 02:22 發表

o麥唔大哥係大肥佬咩?
初级大哥,我估架咋,你唔好信啊

你都未答我你係咪肥仔

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 02:26 發表

都幾肥o架!
我就一般身材啦,唔算肥都唔瘦,

初级大哥结婚未架

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-6 02:27 發表

比機會你講多一次
卡卡姐,我冇讲过喎,我係问你係咪肥婆咋,我都冇话你係

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 02:33 發表

卡卡姐有兩聲咳喎, 聽日快D去睇醫生喇.
卡卡姐係不否认嘅意思呀初级大哥

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 02:34 發表

結咗喇, 上個月結o既.
真定假呀

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 02:36 發表

當然係真啦.
咁就祝福你啦

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-6 02:36 發表

做乜唔派餅我食
卡姐你都冇做人情,

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-6 02:38 發表

小糊塗唔祝福我既
你上个月都冇结婚

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 02:38 發表

我以為要為返兩支XO俾妳.
初级大哥,兩支XO卡姐係唔够饮架

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-6 02:38 發表

唔派餅我直, 鬼知咩
你唔做人情,初级大哥鬼知你要食餅咩

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 02:39 發表

多謝! 話時話, 你上次相睇點呀?
都冇话点嘅,到而家我都未打过电话比佢,多数都係无疾而终架喇,

不过都冇所谓囉,反正自己都过惯咗单身生活,

如果唔係屋企人逼,我真係唔想结婚呀

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 02:40 發表

糊塗哥祝卡卡姐唔好變大肥婆啦!
初级大哥都唔想卡姐係大肥婆啦

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-6 02:40 發表
二位小朋友 我老人家姣眼訓.....頂唔順 早抖喇
~~~~~~~~~~~~~~~~~
卡姐88

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 02:46 發表

覺唔覺得投契? 靚唔靚女?
咁又冇认真深入同人倾过计喎,成晚都係个介绍人自己一轮嘴係度讲,

出得嚟相睇嘅,靓极都有限啦,

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 02:48 發表

我就唔係好介意, 最緊要係我老婆唔係大肥婆.
咁又係,大家做朋友啫,都唔使介意身材嘅

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 02:51 發表

咁個介紹人好唔掂喎.
多数介紹人都係咁架啦,我觉得仲好添,唔使我同人地冇野讲,

大家你眼望我眼咁监介,

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 02:52 發表
你有無兄弟姊妹?
有个舍妹,都出嚟做野囉

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 02:54 發表

駛唔駛俾錢個介紹人?
唔使架,介绍人多数都係自己D三姑六婆,

不过如果介绍成功结婚果日要封番封大利是比人

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 02:57 發表

佢結婚未, 如果結咗, 你父母一定會催你啦.
未呀,我度嘅习俗係唔可以由个细嘅结婚先架,

好在舍妹年纪还轻,如果佢有男朋友,我係度阻住佢结婚实嬲死我呢

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-6 03:00 發表

最緊要自己唔心緊, 男人就算遲D結婚都無問題.
咁又係,但父母唔係咁谂呢

相關搜索目錄: 結婚

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。