推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-7 18:19 發表

唔開心咪灌酒lor~
酒入愁肠愁更愁呀,睇开D啦
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-7 18:33 發表

愁得一兩晚就無得再愁架啦…
咪好啰,烦恼远离囉,

我今日要煮饭仔呀,等阵见

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-7 18:50 發表

難得喎!

好啦,依家先休息一陣,稍後返黎仲有其他新聞!
何只难得呀,简直係天下奇闻添啦

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-7 19:25 發表

你用麻雀送飯
三水禾花雀送饭都唔错,可惜而家冇得食

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-7 19:28 發表

煮積飯啦
所以屋企人罚我洗大饼

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-8 00:52 發表
想飲杯都無...
初级大哥,饮一杯梗係冇啦,饮够一支啦

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-8 08:08 發表

你聽鑼鼓聲一片 聲聲送舊年 
你看大眾多歡暢 個個樂綿綿.......

各位早晨
早晨唔大哥
咁早就锣鼓喧天,扰人清梦

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-8 08:59 發表
唔早晨
豬早晨
各位早晨
大家早晨~
小珍早晨
東昇早晨
tama哥仔早晨

小珍姐同東昇哥都有份

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-8 09:31 發表

你同唔大哥都有份呀!
我要做靓仔東昇哥,

等唔大哥做小珍姐

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-8 09:43 發表

咁我做ada姐姐lor...
咁我做你男朋友囉

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-8 10:03 發表

唔得~

東昇唔可做ADA姐男朋友嘅咩

係咁我做番小糊涂好过喇

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-8 10:16 發表

你想拆散東昇一家呀?

佢地結左婚半年都未夠,你想死呀?
所以我咪唔做東昇哥啰,

佢都冇得追ADA姐

死火囉,卡姐又失咗踪喇

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-8 12:51 發表

卡姐, 大家午安
開飯啦 ~~~~~~~~~
而家先开饭,我大饼都洗完准备训觉囉

训醒见

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-8 12:39 發表

小糊塗午安
卡姐而家好晏先返嚟开铺喎

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-8 16:29 發表
茅人...........執下房先
突然间咁辛勤工作,

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-8 16:43 發表
執完
執到咁企理,都仲未有人返黎
可能係企理得滞人地唔惯呀

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-8 16:46 發表
媽的
都唔知已經拍死幾多隻烏英
[FLY]哟...卡姐这句也真说得他妈的太有男子气概了[/FLY]

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-8 23:17 發表

係咪已經被我既雄風深深吸引住呢
直情比你嘅英姿迷到啦

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-8 23:30 發表

係迷住了~

tama哥仔,千企唔好连你迷埋呀

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-8 23:33 發表

咁仲駛唔駛~飲~呀,
我有好多貨係度喎
今晚我想食粒摇丸呀,卡姐你有冇啊

转场

天晚见,列位大哥

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-9 07:43 發表

好一朵迎春花 人人都愛它.
好一朵迎春花 迎來大地放光華.
好一朵迎春花 花開每一家.
好一朵迎春花 茂盛艷麗春色雅.
迎春花開 帶來 ...
唔大哥早晨一早就咁好唱口啊

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-9 09:37 發表

擺完完要
先发觉冇带纸

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-9 09:38 發表

親愛的唔大哥早晨啊

可爱的卡卡姐也早晨啊

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。