推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-10 12:07 發表
要開工喇, 今晚再傾過!
今晚我又想去光宗耀祖
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

跟住出街

夜阑人静时再次相会了,各位大哥

[FLY]关门训觉囉[/FLY]

[FLY][/FLY]

有冇搞错啊,冇人嘅

训觉囉

[FLY]:jump:出,[/FLY]
[FLY]列位,明日再会[/FLY]

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-11 19:13 發表

夜媽媽至出街
贏多D啦

等阵同老板出去结算工钱,顺便话佢听我唔做喇,叫佢早D找人呀

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-11 21:59 發表

琴日有,今日都有,不過今日6點幾就返左黎,睇埋630…
呢样你梗要架啦

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-11 19:20 發表

原來有咁重大決定, 但你新工有著落未
唔大哥,呢样你放心,一切尽在掌握中

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-11 21:45 發表

有人o既…
TAMA哥仔,乜你认为自己係人咩

讲笑而已

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-12 07:51 發表

年 又過年 共慶歡樂綿綿.
齊賀各位 工商生意 紛紛發展.
各界齊慶祝 多多生意. 行行同賺錢 一曲新春頌獻.........

各位早晨
唔大哥,卡卡姐早晨

各位大哥金安

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-12 09:50 發表
唔大哥一早又唱歌囉
唔通你想唔大哥一早哭坟咩

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-12 11:23 發表

過年, 有開心唱下歌
咁唱首情歌比我地听下

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-12 12:49 發表

哭墳, 小一代我唱
哭边个先

你又唔係梁山泊

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-12 12:50 發表

情歌會唱, 但冇理由唱比你聽.
你唱比我听,我够唔听囉

我知你想唱比小捕快听架

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-12 13:05 發表
唔大哥 小一 各位午安
食左飯未
卡姐午安

食完好耐囉,而家都心思思想出街

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-12 13:11 發表

又去玩
茅我份
卡姐上紧班都想去玩

如果你想我陪你倾计嘅,小弟大可不去

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-12 13:14 發表

姣緊動~~~~~
我都感受到

仲哭得好难睇

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-12 13:18 發表
我又傾埋一份!
初大哥午安好

实傾埋你一份嘅帮小卡卡抹CC

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-12 13:26 發表

仲講, 快d幫手啦.......小卡卡又喊喇
帮手揍小卡卡我就拿手

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-12 13:33 發表

<------------------ 嗚~~~~~~~~~~
<-------------------哈~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-12 13:40 發表

<-------------------嘻~~~~~~~~~~
唔大哥你过嚟接龙呀卡姐见到实激死佢呢

<-------------------哟~~~~~~~~~~

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-2-12 13:57 發表

<------------------- YEAH !!!~~~~~~~~~~~
TAMA哥仔,连你嚟蝦卡姐

<--------------------呵~~~~~~~~~~~

卡姐唔好话我唔陪你呀,係你自己冇係度咋

好,出街囉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。