推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-15 10:08 發表

琴晚有冇收穫先
连踩几晚
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-15 10:27 發表

耶~~~笑人既
本来想喊架,不过晨早流流意头唔好先冇喊之嘛

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-15 10:29 發表

禽日果d日子, 梗係要失蹤啦....

你都知喇, 我幾多人約呀,,,,佢地好鬼煩架 哼哼哼
擺到明係講緊大口話
睇得出,睇得出

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-15 10:39 發表

人地已經整左d字係白色唔比人知, 你做咩要比人睇到喎
茅陰公囉.......
因为我想卡姐出下丑

训醒觉真舒服

过年D人忙成咁,一个人都冇

[FLY]出街囉报仇囉[/FLY]

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-2-16 00:00 發表

狂人大哥晚上好呀

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-15 19:38 發表

今晚送你一個字:’’贏’’
送十个’’贏’’ 字都抵挡唔到人地猛烈嘅攻势,再度惨败于十点钟

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-15 19:38 發表

今日重靜過琴日,過年前,係咁上下啦 
唔大哥,以前一直係咁嘅咩

卡卡姐呢二日真係忙啊

都係再关门好过喇

[FLY]关门囉,明日请早[/FLY]

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-16 08:19 發表
孖保長一齊出黎同大家拜過早年
恭祝各位心想事成
唔大哥早晨

孖保長果只係唔大哥细佬

[FLY]卡卡姐,唔大哥,预祝大家新年快乐[/FLY]
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

[FLY][/FLY]

[FLY][/FLY]

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-16 17:51 發表
糊塗大哥, 做o麥貼咁多圖呀?
新年流流梗要搞下气氛架今晚叫关二哥站岗

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-16 19:13 發表

我返黎喇
卡卡姐放假啦以为你行花街荡失路添

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-16 21:13 發表

卡卡姐係咪帶小卡卡去買新衫呀?
顺便買埋奶粉

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-16 23:40 發表
卡卡女俠, 小卡卡, 唔大哥, 小豬豬及各位大哥大姐!!

祝新的一年身體健康, 心想事成, 笑口常開!!  

http://attachments2.timway.com/month_0702/20070216_edd66e0f1666 ...

感激涕零

[FLY]恭祝列位大哥,美人,君子,官人[/FLY]

[FLY]新年进步,万事如意,心想事成[/FLY]
本帖最近評分記錄
  • Bravo 體力 +28 祝身體健康, 一年好過一年, 恭喜發財 2007-2-17 11:11
  • Bravo 威望 +28 祝身體健康, 一年好過一年, 恭喜發財 2007-2-17 11:11

引用:
原帖由 Bravo 於 2007-2-17 09:41 發表
祝各位身體健康, 一年好過一年, 恭喜發財

Bravo大大,祝你新年快乐,心想事成

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-17 12:45 發表
年三十即早中午,大家早晨,午安,晚安都一齊歡渡一個開心既日子
唔大哥今晚有冇同家人行街街呀

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-17 12:52 發表

又想我打你,,,,
你放心, 我大年初二一定會同你開年~
大年初二我仲係唔係度先算啦

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。