推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-17 12:53 發表

又買奶粉又買糊仔
我地D糊仔全部都係自己打嘅,唔使买嘅
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-2-17 16:20 發表
卡卡,

入黎拜個早年先~~
年三十, 財神到喇~~~~
芝琪姑娘,小可也祝你新年心想事成,万事如意,财源广进

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-17 12:55 發表
各位午安, 年三十晚喇~~~~~~~~~~~~~~
卡姐有冇佳人约呀

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-17 15:29 發表
唔大哥,利是逗来

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-17 18:34 發表

小糊塗你試下唔出現Y,,,,,,
卡姐,我到时可能会同朋友去贵阳玩,到时真係未必出现架不过事还在两可之间

如若卡姐真的想小弟在此陪伴,小弟大可取消行程,反正出外一次所费也不是小弟能力之内

引用:
原帖由 billyt1333 於 2007-2-17 18:53 發表
祝各位豬事如意,豬財大發,豬健身強!
细B哥,小弟也祝你心想事成,来年财源广进

相關搜索目錄: 健身

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-18 12:18 發表
財神到 接財神啦
唔大哥,卡卡姐,新年好

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-18 12:45 發表
接左喇....YEAH~~~~~~
唔大哥 恭喜發財
我都接到喇多谢唔大哥

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-18 00:26 發表

你重有錢去旅行????
所以决定唔去

引用:
原帖由 初級會員 於 2007-2-18 00:37 發表
祝卡姐美艷動人, 小卡卡精乖玲俐!
初级大哥新年快乐

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-18 13:24 發表

小糊塗, 逗左幾多利是呀
做乜新年要呀~~~~~~~~~~~~~~
未训醒,一时手快点击错咗表情,本来呢个先是的------------------------>

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-18 13:24 發表

小糊塗, 逗左幾多利是呀
做乜新年要呀~~~~~~~~~~~~~~
就得家父,母两个咋

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-18 13:25 發表
定係祝新年叫到喉嚨都呢~~~~~~~~~~~~
寻晚食完团年饭就出咗街打麻雀打通宵,今朝一早又比D醒狮吵醒咗,

而家都想训番个回笼觉.

引用:
原帖由 Garfield 於 2007-2-18 20:43 發表
傻卡......發財!

帮主新年快乐

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-18 22:57 發表
點解成晚都冇人架
卡姐年初一係屋企咁惨

我晚晚都去打麻雀

天日班朋友去贵阳玩,就散场囉,冇得玩囉

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-18 23:06 發表

唔捨得唔大哥哩!?
直情唔捨得你呀

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-18 23:08 發表

每封一佰萬, 都有二佰萬啦!!!
年年都係三十蚊,年年都叫出年唔好问囉

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-18 23:09 發表

你咪去舞埋一份囉!!
咁大个仲去咩,以前细蚊仔时我真係舞狮头架

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-2-18 23:20 發表
各位,恭喜發財!!
狂人大哥,大家发财呀

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-19 23:35 發表

對你謠艙晶麉Y好事!!!!
有乜鬼好事呀,咪又係一鸡死一鸡鸣,走咗一班还有一班,

呢几日仲玩埋大细三公

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-19 23:37 發表

好, 小弟好感動!!
小豬豬, 快來受小弟一棍!!!!
整你一野先

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-19 23:38 發表

果然係富戶!!!!
你即係笑我0者

利是係讲意头唔论多少架

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-19 23:39 發表

大個仔唔舞得獅?????????????????
咁大个仲同细蚊仔争咩,要比D靓仔学下架嘛

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-20 22:35 發表

乜???????????
大细三公即係,............我一时都唔知点解释比你听,总之好似百家乐咁

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-20 22:37 發表

好, 小豬豬咁善心, 私人送多一棍畀你!!!
咁你係咪新年流流要打我先安乐

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。