推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

~飲~

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-20 22:38 發表

香港利是而家多數係10蚊, 20蚊一封,
你有30蚊一封, 重唔係富戶????????????
屋企人都係比10蚊,20

我度朋友,亲戚都比五蚊啦,小捕快肯定讲大话

得闲问下卡姐先
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-20 22:39 發表

咁你咪去教齯p朋友舞囉!!!!
大把人识舞狮子啦.使鬼我地教咩

呢几年我地村都冇舞好耐啦

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-22 10:24 發表
眼訓既初五 大家早晨
卡卡姐,唔大哥早晨

今朝一早比D亲戚吵醒咗,而家好

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-22 13:38 發表

小糊塗, 你終於識上黎拿
我晚晚都上架啦係寻晚掛住睇电影忘记复POST之嘛

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-21 23:43 發表

唔大哥, WC大哥會螫洇A, 放心!!
小捕快,应该话WC大哥会嚟陪唔大哥

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-21 23:41 發表

鄉村都冇?? 咁縣城肯定唔係諗啦!
县城反而多喎,净係几间武馆都十几只狮子啦

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-21 23:40 發表

唔信你親身落邁際!!
你有冇利是比我先

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-21 16:05 發表

唔大哥係第一條水魚
小捕快係第二条

又再训番个回笼觉先卡卡再见

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-22 23:43 發表

你幾時返新工呀???
旧历11,或12

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-22 23:45 發表

乜牊q影呀!?
睇咗场墨攻,场面几震撼,不过刘德华个发型与整场戏好似格格不入咁

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-23 07:50 發表
周五啦, 起身返工啦, 各位早晨
唔大哥午安

我训到而家先起床

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-2-23 09:53 發表

想羨慕屎禾咩
香港人真係勤力,个个都咁早就上班,我地差不多都係统一初八开工嘅,

不过今年我就例外

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-23 10:19 發表

舊曆11或12月
咁我咪失业成年

好耐冇见了,卡卡姐你好吗

引用:
原帖由 kawdya 於 2007-3-3 23:31 發表

真係黎遲一步呀,見到你蒲頭,撲到甘沖入黎落閘,天日再入過啦
kawdya大哥,可能係你太猴擒,小捕快惊咗你先缩沙

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-3-3 23:26 發表

你真係勇呀!!!!
心口有个勇字,后边有个兵字

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-3-3 23:24 發表
嗚… 呢排生意差左咁多o既…
酒能伤肝,D人都饮少咗好多

引用:
原帖由 cy418721 於 2007-3-3 15:01 發表

唔怪得之無人黎啦…
TAMA哥仔你要多多帮衬,帮衬喇

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-2 13:55 發表

呃post
唔係喎,卡姐,schalke04fans大哥係我地係女主播版D版友嚟咯喎

你唔信问下小捕快,唔大哥佢地

引用:
原帖由 arcadia 於 2007-3-1 15:18 發表
手又震, 腳又震, 茅精神
卡姐你要食多D饭先唔会咁架

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-3-1 08:11 發表
夠鐘起身返工啦, 各位早晨
唔大哥,星期日唔係休息嘅咩

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-2-28 23:19 發表

CY包得更好!!
小捕快赞得更好

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-28 18:01 發表

你點知
schalke04fans大哥用惯咗咪知啰

引用:
原帖由 schalke04fans 於 2007-2-28 17:06 發表
'真霸王電池''d耐力都... 唔得la
schalke04fans大哥,咁你而家用边只啊,
介绍下好喎

相關搜索目錄: 電池

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。