推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-5-27 15:22 發表
真閃! 去街街! 唔得閑睬你!
孤家寡人去街都係冇瘾呢
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

休大哥早晨呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-27 19:37 發表

唔會啦, 可免則免, 賭錢好傷神!  
仲好伤心添,输咗果阵

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-27 19:41 發表

你地夾埋一齊蝦我!   
唔係呀,休大哥係KLOSE 哥串通我嚟蝦你咋

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-27 19:45 發表

你真係唔好亂講呀, 人地有男朋友架!  
KLOSE 哥真係冇良心呀
咁佢係几时飞你架

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-5-27 19:58 發表

你放心, 小一都有親蜜男友, 唔會搶人男友 架
唔大哥同我分手后又借故打击我喇

唔大哥间房入唔到呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-28 10:48 發表

你講Klose定老屈呀???
休大哥此话好似暗示自己未输过喎

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-28 10:49 發表

我唔鍾意男人架!  
我仲知你唔中意女人添

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-28 10:50 發表

什麼事, 比人Ban左??  
唔知呀,以前係其它版都试过,点击回复就会无法打开网页,要过咗果页先得嘅

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-5-28 19:51 發表

係都唔好咁揚魽I
KLOSE哥,你唔係话扬啲威风啲嘅咩

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-5-28 19:53 發表

你慌你個死仔唔係得罪人多,稱呼人小咩!
又关事去其它版都有喎,日日都唔同版入唔到以前未转网址时都经常係咁

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-5-28 22:49 發表

休大哥, 屈大哥, KLOSE, 你地都算忍得咯! 可以忍佢咁耐!
你都忍成大半年啦,而家係咪有种解脱嘅感觉呀

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-5-28 22:51 發表

我要做大版主....

lock鬙@外桃源....

ban魕}臣氏!

ban埋條大懶文蛇!

ban埋果一條糊塗蟲!

ban呀!殺呀!有殺無賠!哇哈哈哈哈哈哈哈哈!......
好似我而家係老咸虫

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-29 20:27 發表

哥哥仔, 你想點呀???  
想狠狠地灌水啰,点知发觉你系版主先收手咋

各位大家晚上好呀

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-29 22:37 發表

無忍佢架 ....每日都將佢 ID 封殺.....又要再救返.....幾忙架 .....你無聽佢成日話上唔到網咩
屈大哥,咁真系成日都唔得嘛

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-5-30 00:09 發表

不如叫晒成班朋友....齊齊上國內論譠玩啦
国内有乜论坛,我又真係唔知喎

休大哥训到而家都未起床喎

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-31 15:29 發表

你想去邊先, 我無所謂!  
去玩定乜乜先

休大哥好呀

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-6-2 15:41 發表

可能你D客會越打越開心
唔大哥,有啲咁嘅客记得介绍比吉吉呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-2 13:58 發表

咁咪好囉, 做個乖乖仔!   
休大哥一直都唔系乖乖仔嚟嘅咩

休大哥好,列位大哥金安

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-6-3 21:45 發表
弊, 一講老豬, 即浦頭 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
讲坏话唔叫埋我

休大哥,各位晚上好

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-3 21:48 發表

閃!   
休大哥,我家阵有臭狐咩,一见我就走

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-3 21:55 發表

一齊唔好啋老豬!  
你越系唔睬我,我就越系要粘埋你度

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-6-3 22:05 發表

休大哥,你估你唔出声就得嘅咩,好似你啲咁出色嘅男人,就好似漆黑中嘅莹火虫一样咁鲜明,咁出众

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。